(P) Explozie de zâmbete şi culoare pe terasa mall Promenada, la a doua ediţie a Academiei de Joacă

392 0

Pentru o zi timpul s-a oprit în loc pentru a mai scrie încă o filă de poveste a celei mai lungi, frumoase si interactive zile de învăţare prin superdistracţie. 

Alături de campioana mondială la fitness, Diana Oprea, cei prezenţi şi-au făcut încălzirea pentru o zi plină de activităţi. Maestrul de ceremonii, profesorul de joacă Leon Magdan, i-a purtat pe copii într-o lume de poveste, în care fiecare clipă a fost exploatată la maximum.
 

Înconjuraţi de mii de baloane colorate,
cei mici şi-au exersat spiritul fair-play în concursuri în care au făcut echipă cu părinţii, au descoperit trucuri de magie, s-au bucurat de jocurile din cadrul atelierelor Montessori alaturi de prietenii de la gradinita Kids at work, au invatat limba engleza prin muzica, joc si miscare alaturi de cei de la Learn with Music şi au învăţat lucruri noi cu Şcoala Veselă care i-a distrat cu întrebări amuzante de cultură generală. 
 

Distracţia a fost susţinută de o mulţime de momente artistice inedite, presărate pe parcursul întregii zile.
Cei mici s-au bucurat de show-ul incendiar al Academiei de talente Contrapunct, spectacolul de dans modern şi clasic oferit de Dance Studio, percuţie interactivă cu cei de la Drumcafe, momentul excepţional de forţă si echilibru al celor de la Duo Armonia şi multe altele. Ventrilocul Eduard Andrei Sandu şi îndrăgitul Nea Alecu i-au distrat copios pe copii şi părinţi cu un spectacol remarcabil. 
 
Cei mici au avut parte de o mulţime de surprize şi multe-multe premii, de la biciclete si trotinete, la jocuri lego, cărţi, căşti audio şi alte accesorii. 
 
Georgiana Drumen, ex componentă Lala Band, a încheiat ziua cu un mini concert exploziv. 
 

„ACADEMIA de JOACĂ” s-a născut din grija deosebită pe care părinţii o poartă educaţiei şi dezvoltării armonioase ale copiilor lor,
având ca temă centrală învăţarea prin joacă (incontestabil cea mai eficientă metodă de educare) şi importanţa prezenţei părintelui în viaţa copiilor pentru a le oferi acestora un model concret. 
 
Parteneri: mall Promenada, Hochland, HP, Generali, Almette, Biofarm, Lego, Profesorul de Joaca, Kids at work – Montessori Kindergarden, Teddy.ro, Perfect Tour, editura Litera, Diverta, Advs, Noesis Communication, Wonderful Media
 
Parteneri media: Europa fm, Cinematique, Zile si Nopti, Garbo.ro, Kudika.ro, sfatulparintilor.ro, mami.ro, suntparinte.ro, prokid.ro.
 

In this article

Join the Conversation