(P) Fashion lifestyle sau de ce eleganta este mai mult decat o eticheta

664 0

Eleganta este de multe ori definita prin discretie. Nu trebuie sa afirmi sus si tare ca iti permiti haine de valoare sau sa afisezi intr-un mod uneori ostentativ logo-ul unei firme cunoscute la nivel international. Lucrurile bune, exclusive si unice se observa prin stilul lor si efectul este mult mai puternic cand sunt remarcate din intamplare si apreciate discret.

Produsele care atrag prin design si calitate pot fi obtinute direct de la cele mai mari case de moda sau prin contract direct cu creatorii de fashion, asa cum fac cativa distribuitori si magazine din Romania, prea putine inca. 
 
Un shop de moda orientat spre nevoile fiecarui client este locul potrivit pentru tine daca nu ai suficient timp si daca vrei acces direct la rochii de dama care au la baza un stil clasic. Acestea pot fi purtate in situatii diferite, fiind accesorizate cu insertii extravagante si indraznete ce te scot din anonimat. 
 
Oricine poate face lucruri care socheaza, dar acest lucru nu inseamna mereu ceva bun. Este nevoie de fler, inspiratie si mult curaj pentru a merge in directia opusa.  Eleganta este, de multe ori, curajul de a refuza mai mult si a folosi o doza de simplitate pentru a te scoate din anonimat. 
Aceste convingeri sunt imbratisate si de companii romanesti. Este si cazul firmei Wardrobe B lansata in 2012 din nevoia de a oferi pe piata din Romania haine si accesorii de lux, la preturi accesibile combinate cu servicii flexibile de consultanta si sfaturi care sa rasfete clientele. Wardrobe B ofera nume mai putin cunoscute pe piata romaneasca ,dar exclusiviste precum Atos Lombardini, Bruuns Bazaar, Baum und Pferdgarten, Rocio, A Cuckoo Moment, Isharya, La Kore Milano sau Only E.T will Judge me.
 
Eleganta inseamna sa iti creezi o identitate proprie care sa fie strans legata de stilul tau de viata. O pereche de pantaloni sau o bluza pe care o poti purta si in situatiile normale din zi iti permit sa iti exprimi personalitatea fara a fi nevoie sa imprumuti din identitatea dinainte stabilita de un brand arhi-cunoscut.
Wardrobe B, prin prezenta sa online si in doua showroom-uri in Bucuresti si Cluj-Napoca, dar si prin evenimentele de prezentare organizate in tara, reprezinta o escapada de la ce este standard pentru a iti insusi ceva deosebit, creativ si elegant. 
 
Powered by SEO monitor
 

In this article

Join the Conversation