(P) Gerovital H3, un nou concept anti-age inovator de la Farmec

460 0

 Noua linie de cosmetice Gerovital H3 este rezultatul muncii pasionate de cercetare în domeniul frumuseţii a experţilor de la Farmec, iar formula acestora are la bază un complex inovator, format din trei ingrediente esenţiale pentru îngrijirea eficientă a tenului matur: acidul hialuronic, vitamina E şi Juvinity.

Acest nou complex anti-age conţinut de produsele Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan previne şi combate semnele îmbătrânirii tenului, acţionând în profunzime pentru o piele care arată şi se simte tânără. Astfel, Acidul Hialuronic hrăneşte şi hidratează tenul matur în profunzime, redându-i supleţea şi restaurând bariera hidro-lipidică de protecţie. Vitamina E permite eliminarea efectelor negative ale radicalilor liberi asupra tenului, protejând acidul hialuronic, fibrele de colagen şi elastina proprii pielii. Juvinity, complexul inovator care a reinventat formularea de succes a Gerovitalului, supranumit „Complexul tinereţii” sau “Rezervorul de tinereţe îndelungată al pielii”, are efect de întârziere a procesului de îmbătrânire metabolică a nucleului celulelor, devenind astfel posibilă revigorarea replicării celulare şi păstrarea aspectului sănătos al pielii.


Gama Gerovital H3 Classic are în componenţă o emulsie hidratantă demachiantă 2 în 1 ce asigură o demachiere şi tonifiere  eficientă, o cremă lift hidratantă de zi şi o cremă restructurantă de noapte în componenţa cărora, alături de triada de principii active, se regăseşte şi sepilift, un complex botanic ce diminuează ridurile, corectează imperfecţiunile pielii şi asigură nivelul optim de hidratare. Îngrijirea tenurilor mature se poate face cu  crema intensiv hidratantă de zi şi crema antirid nutritivă de noapte cu structură bogată în uleiuri naturale ce refac stratul hidro-lipidic protector al pielii, pentru un efect geriatric de durată. Această familie de produse este completată de crema contur pentru ochi şi buze, care tratează eficient ridurile fine, şi cu o cremă regenerantă pentru mâini, care reduce vizibil efectele trecerii timpului asupra pielii mâinilor.
 

Specialiştii Farmec au creat, pentru prevenirea primelor semne ale îmbătrânirii tenului, un set de produse cosmetice
 unic care conţin retinol pur stabil, care pătrunde adânc în straturile dermului, accelerând procesele enzimatice, prevenind ridurile şi încetinind îmbătrânirea pielii. Astfel, gama Gerovital H3 Retinol conţine o cremă pentru prevenirea ridurilor destinată tenurilor mai tinere, o cremă pentru regenerare avansată destinată tenurilor mature, care are efect de creştere a elasticităţii şi fermităţii pielii, precum şi o cremă antirid contur ochi. 
 

Noutatea absolută a gamei de produse cosmetice Gerovital H3 o reprezintă deodorantele
 cu efect antiperspirant timp de 24 de ore de la aplicare. Formularea blândă, de tip emulsie a acestora a fost special concepută pentru a proteja pielea delicată a axilelor, textura acesteia nelăsând urme pe haine. Colecţia de deodorante nu conţine alcool, parabeni sau triclosan şi cuprinde Gerovital H3 Natural şi Gerovital H3 Fresh cu parfum energizant şi proaspăt, precum şi Gerovital H3 Splendide şi Gerovital H3 Sensitive cu parfum delicat, floral, cu note balsamice de mosc. Pentru prima dată în România, deodorantele Gerovital H3 sunt disponibile nu numai în doze de 150 ml, ci şi în doze de 40 ml, ideale pentru poşeta fiecărei femei.
 
Cu o experienţă îndelungată în cercetarea şi dezvoltarea de produse anti-aging, Farmec a creat noile formulări Gerovital H3 pentru ca milioane de femei din România şi de pretutindeni să-şi menţină tenul proaspăt şi hidratat şi să se bucure de frumuseţea lor în fiecare zi, indiferent de vârstă.
 

In this article

Join the Conversation