(P) Grădina ZOO cu Dino: colecţionează 14 animăluţe de la ZOO

487 0

În perioada 1 octombrie – 30 noiembrie, brânzica Danonino, special concepută pentru copii, vine cu noi surprize: de acum, copiii pot asambla animăluţele de la ZOO pornind de la păhărelele Danonino şi abţibildurile CADOU, pe care le pot găsi în fiecare pachet cu brânzică Danonino.  

 
Astfel, animăluţul se poate construi cu uşurinţă: abţibildul cel mare se lipeşte în jurul păhărelului gol de Danonino; urmează rând pe rând şi abţibildurile mai mici, cum sunt ochii şi nasul, fiecare la locul potrivit. În doar câteva minute animăluţul este gata!
 
În total, 14 animăluţe simpatice sunt gata să-şi ocupe locul langă copii şi să le devină parteneri de joacă. 
 
„Copiii au nevoie în fiecare zi de o alimentaţie echilibrată din punct de vedere nutriţional, pentru dezvoltarea lor fizica, dar ştim la fel de bine că şi joaca e foarte importantă pentru ei. Prin joacă ei invaţă şi îşi dezvoltă capacităţile creative, iar Danonino le oferă acum un nou joc atractiv şi educativ de care să se bucure în familie sau cu prietenii lor” declară Anca Stroe, Director de Marketing Danone Europa de Sud Est.
 
Scheletul unui copil se reînnoieşte în proporţie de până la 100% într-un an, comparativ cu doar 10% la adulţi. În cadrul acestui proces este esenţială asigurarea unei alimentaţii complete şi echilibrate, precum şi a unui aport adecvat de calciu. Danonino este bogat în calciu şi vitamina D, nutrienţi care contribuie la procesul de creştere şi dezvoltare armonioasă a oaselor. Mai mult decât atât, Danonino conţine de 1.5 ori mai multe proteine în comparaţie cu alte iaurturi şi are acelaşi conţinut în grăsimi ca laptele.
 

In this article

Join the Conversation