(P) Hai sa discutam despre beneficiile alaptarii!

512 0

Cu ocazia Saptamanii Mondiale a Alaptarii 2014, va asteptam vineri, 1 august, ora 11.00, la Libraria Humanitas Cismigiu pentru a dezbate impreuna cu specialistii in domeniu despre ALAPTARE – castigul incomensurabil pe care il oferim copiilor nostri pentru intreaga viata -, despre practicile din maternitatile romanesti si programele propuse/adoptate in vederea sustinerii alaptarii in tara noastra.

 
Totodata, cu acest prilej, va avea loc si lansarea oficiala a "Ghidului pentru alaptare al doctorului Jack NEWMAN" – cea mai buna sursa pentru mame si specialisti si singura carte in domeniu din Romania.
Eveniment dedicat parintilor si viitorilor parinti, specialistilor, jurnalistilor si organizat cu scopul Protejarii, Promovarii si Sustinerii Alaptarii in Romania.
 
Metodele doctorului Jack NEWMAN sunt foarte practice, cu rezultate imediate, el ajutând mii de mame să alăpteze cu succes. Dr. NEWMAN a publicat o serie de articole şi cărti şi a produs filme despre alăptare, resurse importante atât pentru mame, cât şi pentru specialişti. În 1984, dr. NEWMAN a deschis prima clinică de alăptare în Canada, dedicându-şi din ce în ce mai mult timp pentru a ajuta mamele să îşi alăpteze copiii. A fost consultant UNICEF pentru cursul despre alăptare adresat personalului medical şi evaluarea maternităţilor cu acreditarea „Prieten al copilului”.
 
La dezbaterea de la Librăria Humanitas de la Cişmigiu vor participa: Sorana Mureşan, preşedintele Asociaţiei ProMamA, Dr. Mihaela Demetrian, şef secţie neonatologie Spitalul Filantropia, Dr. Gabriela Paleru, coordonator World Vision România, Oana Cuzino, ambasador World Vision România. Sustinator: Bioderma.

In this article

Join the Conversation