(P) În această vară Samsung ECO Bubble are grijă de outfit-urile tale şi ale copilului tău

303 0
Gama de maşini de spălat Samsung Eco Bubble îţi protejează hainele sensibile
 
În momentul în care devenim mame începem să ne gândim din ce în ce mai mult cum putem economisi timp, dar şi cum putem să îl protejăm pe cel mic. Când vine vorba de spălat rufe, ne dorim să fim eficiente, dar şi să menţii hăinele celui mic impecabile. 
 
Astfel, Samsung a venit cu soluţia perfectă pentru orice mămică ce îşi  doreşte să păstreze curăţenia impecabilă, astfel încât cel mic să fie mereu protejat, iar hăinuţele să fie perfecte. Inovaţia este adusă de maşina de spălat Samsung ECO Bubble, care înlătură şi cele mai persistente pete, în cel mai scurt timp. 
 
Datorită tehnologiei care transformă detergentul în bule de spumă, hăinuţele vor fi protejate mai mult timp, chiar şi după multe spălări succesive. Bulele de spumă ofeă garanţia dizolvării complete a particulelor de detergent, iar tu poţi să fii sigură că pielea copilului tău este protejată. În plus, masina de spălat Samsung ECO Bubble este extrem de silenţiosă, astfel încât tu te vei putea să te ocupi de această ativitate cât timp cel mic se odihneşte. 
 
Pentru a putea să te bucuri de clipe minunate alături de cel mic şi pentru a menţine curăţenia perfectă, Samsung vine în întâmpinarea ta cu o promoţie – pentru fiecare maşină de spălat Samsung Eco Bubble achiziţionată în perioada 18 iunie – 25 septembrie te poti inscrie în tragerea la sorţi pentru o tabletă GALAXY Tab 2 7.0 WiFi pe zi (detalii pe www.samsung.ro si pe pagina de Facebook Samsung Romania. Astfel, vei putea să realizezi fotografii cu cel mic, pe care le vei putea împărtăşi cu toţi prietenii tăi. 
 
Şi veştile bune nu se opresc aici. O altă caracteristică ce ridica gama de maşini Samsung Eco Bubble la un nou nivel de performanţă este rezistenţa ceramică, dezvoltată special pentru a preveni acumularile de calcar şi a menţine eficienţa energetică pentru mai mult timp, astfel încât să uiţi de grija curăţării maşinii de spălat. 
 
În plus, motorul Digital Invertor cu care sunt dotate unele modele din gama Samsung Eco Bubble cresc eficienţa şi durata de viaţă a maşinii de spălat, reducând, în acelasi timp consumul de energie
 
Cu maşina de spălat Eco Bubble de la Samsung, albumul de familie va fi mereu impecabil. 
 

In this article

Join the Conversation