(P) Începe cea de-a doua ediţie a ACADEMIEI DE JOACĂ, cel mai mare eveniment dedicat învăţării prin distracţie

555 0

Asociaţia Nonguvernamentală „Construieşte viitorul” şi mall Promenada îşi deschid inima şi terasa pentru a reda o astfel de zi, duminică, 1 iunie, PE Promenada (pe terasă), începând cu ora 11:00, în cadrul celui mai mare eveniment din an dedicat interacţiunii copil-părinte, „ACADEMIA de JOACĂ”. 

Va fi cea mai lungă zi de învăţare prin superdistracţie! Copiii şi părinţii vor participa activ la cursurile Şcolii Vesele predate de inegalabilul Profesor de Joacă, Leon Magdan, unde lecţiile se vor împleti cu poveştile, iar copiii şi părinţii vor deveni actori ai micilor scenete ad-hoc, pline de morală. 

Campioana mondială la fitness, Diana Oprea, vine să ne pregătească pentru o zi plină de energie, muzică, dans, magie şi culoare, în care copiii şi părinţii vor putea „fura” câteva trucuri de la cel mai mare magician din România (la propriu şi nu numai – 2,15m), Antonio, vor cânta alături de copiii de la ContraPunct, vor crea propriile melodii la percuţie cu cei de la Drum Cafe şi Learn with music, vor participa la diverse jocuri-concursuri, se vor picta pe faţă unii pe alţii, se vor întrece la sporturi urbane, vor dansa şi se vor scalda într-o cavalcadă de culoare.   

Nu vor lipsi atelierele Montessori susţinute de către prietenii de la Kids at work – Montessori Kindergarden, care vă aşteaptă cu numeroase jocuri pentru copiii de toate vârstele, şi multe-multe alte premii şi surprize. 

„Ne aflăm la a doua ediţie consecutivă a evenimentului Academia de Joacă şi suntem bucuroşi să vedem că atât părinţii, cât şi copiii răspund pozitiv la iniţiativa noastră de a-i aduce împreună şi a petrece câteva ore într-un mod relaxant, distractiv şi educativ. Conceptul –eveniment Academia de joacă a pornit de la ideea că joaca este în primul rând învăţare, iar copiii au nevoie de modele concrete. Ce modele ar putea fi mai bune şi mai apropiate decât părinţii?! De aceea, încercăm în cele 6 ore, ca părinţii şi copiii să se joace împreună, să facă echipă în concursuri, să facă schimb de roluri, să se cunoască mai bine unul pe celălalt şi să construiască o relaţie armonioasă atât de benefică dezvoltării fiecăruia. Vrem ca Academia de joacă să devină o tradiţie şi un loc de unde te întorci acasă mulţumit deoarece petrecerea timpului cu copilul tău a fost un succes” a declarat Adina Blaj, PR & Communication Manager. 

„ACADEMIA de JOACĂ” s-a născut din grija deosebită pe care părinţii o poartă educaţiei şi dezvoltării armonioase ale copiilor lor, având ca temă centrală învăţarea prin joacă (incontestabil cea mai eficientă metodă de educare), şi importanţa prezenţei părintelui în viaţa copiilor pentru a le oferi acestora un model concret. 

INTRAREA este LIBERĂ! 

Partenerii evenimentului: Asociatia „Construieste viitorul”

Mall Promenada

Parteneri: Profesorul de Joacă, Generali, Hochland, Almette, Kids at work – Montessori Kindergarden, Perfect Tour, Teddy.ro, Advs 

Parteneri media: Europa fm, Cinematique, Zile si Nopti, Garbo.ro, Kudika.ro, sfatulparintilor.ro, mami.ro, suntparinte.ro, prokid.ro

 
 

 

In this article

Join the Conversation