(P) Încredere fără întrecere, pentru micuţi de la doar 4 luni!

556 0

Lider mondial în programe de dezvoltare bazate pe gimnastică, The Little Gym® este acum şi în România, oferind părinţilor şansa de a asigura micuţilor lor cel mai bun start în viaţă!

Potrivit pentru copii începând de la doar 4 luni, programele The Little Gym® folosesc mişcarea fizică ca un mijloc pentru o dezvoltare multilaterală:
 
Fă mişcare! Activităţi ce dezvoltă forţa, flexibilitatea şi coordonarea sporită. 
 
 
Dezvoltă mintea! Activităţi ce dezvoltă gândirea logică şi exprimarea creativă.
 
 
 
 
Abilităţi de viaţă! Activităţi ce dezvoltă încrederea în sine, respectul faţă de cei din jur, integrarea în colectivitate şi un stil de viaţă sănătos. 
 
Într-un mediu sigur, educaţional şi noncompetitiv copilul tău va progresa în ritm propriu. Sub supravegherea instructorilor specializaţi The Little Gym®, el va  învăţa să îşi asume noi provocări, să îşi învingă frica şi să se exprime cu încredere. În plus, va avea parte de distracţie serioasă! 
 
The Little Gym® deschide primul centru în Bucureşti pe Splaiul Unirii Nr. 168, în complexul residenţial Asmita Gardens. Oricine doreşte să se convingă de profesionalismul echipei şi de eficienţa programelor The Little Gym® este invitat să participe la o lecţie introductivă gratuită! Tot ce trebuie să faceţi este să sunaţi la 0736 770 000 pentru a face o programare. 
 
Pentru mai multe detalii despre cursurile The Little Gym®, click aici.
 

In this article

Join the Conversation