(P) Îngrijire pentru o piele sănătoasă

317 0

Cu siguranţă toate mămicile îşi doresc ca întreg corpul puiului lor să se bucure de efectele benefice pe care aerul le are asupra pielii. De aceea, Pampers a creat scutecele Premium Care, care lasă aerul să pătrundă în scutec prin intermediul micro-porilor din componenţa sa, ajutând pielea bebeluşului tău să respire, chiar şi atunci când este acoperită de scutec.

Pampers Premium Care contribuie la menţinerea unui mediu adecvat pielii micuţilor, în care aerul circulă, iar umezeala este rapid absorbită de pe suprafaţa pielii. Pielea, cel mai mare organ senzorial al micuţului, reprezintă “fereastra lui către lume”. Dar fiind delicată şi sensibilă, are mereu nevoie de îngrijire şi atenţie specială, pentru a fi sănătoasă şi receptivă la atingere. Având grijă de pielea bebeluşului tău, nu numai că îi menţii sănătatea, dar creezi în acelaşi timp multe oportunităţi de atingere, contribuind astfel la întărirea legăturii dintre tine şi bebeluşul tău. 

 
Medicul pediatru Roxana Puşcă, expert Pampers, sfătuieşte: “Pentru că bebeluşii adoră să fie atinşi, mângâiaţi, îmbrăţişaţi, o bună modalitate de a le permite acestora să experimenteze diferite senzaţii prin intermediul pielii este şi aceea de a-i lăsa în casă în scutecel, în condiţiile unei temperaturi adecvate, care să permită acest lucru. Aproape toate mesajele pe care le primesc de la lumea înconjurătoare, nouă şi neexplorată, le vor parveni la început prin piele, deoarece simţul tactil este primul simţ care se dezvoltă. Experimentând tot felul de atingeri, bebeluşii vor deveni din ce în ce mai curioşi şi mai curajoşi, dobândind mai multă mobilitate şi dezvoltând abilităţi motrice complexe. În plus, contactul dintre pielea bebeluşului şi cea a mamei stimulează eliberarea oxitocinei (hormon prezent la nivelul creierului), care reduce nivelul hormonilor de stres, având efect calmant şi contribuind la stabilirea unei relaţii cu celălalt. Micuţii de toate vârstele resimt dragostea mamei prin intermediul atingerilor. Spre exemplu, în timpul masajului, atingerile delicate şi afectuoase ajută la îmbunătărirea ritmului respiraţiei, circulaţiei, digestiei şi metabolismului, contribuind la întărirea sistemului imunitar”. 
 
Pentru ca puiul tău să beneficieze de cea mai bună îngrijire, scutecele Pampers Premium Care ajută pielea micuţului tău să respire. Oferind pielii o protecţie de 5 stele, scutecele Pampers Premium Care sunt cele mai subţiri scutece super-absorbante de la Pampers, ce menţin uscată pielea celui mic până la 12 ore. Pe lângă tehnologia inovatoare ce permite pielii să respire, Pampers Premium Care vine (pentru mărimile 1-3) cu un sistem unic tip fagure, ce absoarbe atât umezeala, cât şi scaunele moi. Pielea atât de fragilă a bebeluşului se va simţi bine în materialul moale ca bumbacul, plăcut la atingere, în timp ce benzile laterale elastice se potrivesc perfect în jurul burticii, permiţându-i micuţului să se mişte în voie.
 
Utilizarea scutecelor Pampers Premium Care alături de şerveţele umede Pampers Sensitive îi va da oricărei mămici oportunitatea de a-i oferi copilaşului său protecţia şi îngrijirea pielii de care acesta are nevoie.
 
Pentru informaţii legate de dezvoltarea şi îngrijirea micuţului tău, intră pe www.pampers.ro sau pe pagina de facebook Lumea mamicilor, la secţiunea “Întreabă experţii“. Medicul pediatru Roxana Puşcă şi psihologul Cristiana Haica te aşteaptă oricând cu sfaturi pentru tine şi copilaşul tău!
 

In this article

Join the Conversation