(P) ITSY BITSY, singurul radio cu programe speciale pentru părinţi

285 0

Echipa ITSY BITSY a conceput emisiuni speciale pentru părinţi, care acoperă peste 50% din noua grilă. În timpul zilei, un slot orar generos este doar pentru parinti, între 9.00 şi 17.00, de luni până vineri. Programe precum “Mamma Mia”, emisiune în direct de la 9.00-12.00 sau “Meditaţii pentru părinţi” difuzate de la 16.00 şi de la 22.00, alături de muzica preferată a părinţilor români sunt câteva dintre ingredientele noii grile. Binecunoscutele programe cu Itsy şi Bitsy se menţin în grilă, dimineaţa de la 7 la 9 şi seara între 17.00 şi 22.00.

Schimbarea este comunicată la nivel naţional printr-o campanie semnată GMP Advertising. Sub conceptul “Sunt lucruri pe care copiii n-ar trebui să le audă”, noua campanie vizează o schimbare de percepţie, de la ITSY BITSY radio pentru copii, la radio pentru părinţi şi copii. Campania a fost lansată la sfârşitul lunii octombrie, iar canalele de comunicare alese sunt outdoor şi print.  “E o campanie care duce mai departe ce a făcut ITSY BITSY în ultimii ani, cu o diferenţă de nuanţă mică, dar mare: relaţia copii-părinţi devine relaţia părinţi-copii. Poate şi pentru că părinţii, mereu ocupaţi, au nevoie mai mare de ajutor. De aceea, azi ITSY BITSY le acordă mai multe ore pe zi, celor care au mai multă nevoie de soluţii: părinţilor.” declară Ioana Munteanu, Group Creative Director GMP Advertising

Acest demers vizează mai mult decât publicul ascultător. Ea se adresează şi comunităţii de marketing, pentru a conştientiza target-ul special – părinţii cu copii de până la 10 ani – pe care îl găsesc la Radio ITSY BITSY. Conform ultimului studiu făcut pentru ITSY BITSY de către D&D Research peste 1,4 milioane de persoane ascultă în mod regulat postul de radio ITSY BITSY în peste jumătate de ţară.

 

In this article

Join the Conversation