(P) Lentile exceptionale pentru toata familia si premii pe masura!

858 0

Soarele puternic poate fi deosebit de deranjant, în special pentru persoanele mai sensibile la lumină, astfel încât imposibilitatea de a purta ochelari de soare presupune un disconfort major.

De ce au nevoie purtătorii de ochelari în această situație? De lentile deosebite, care pot neutraliza lumina puternică din această perioadă, dar și efectul de strălucire, fără să compromită culorile sau percepția contrastului. Din fericire, acest tip de lentile perfecte pentru vară există! Unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de lentile de ochelari și produse optice din România, Hoya Lens, îți pune la dispoziție lentilele Sensity.

Potrivite pentru orice vârstă și orice stil de viață, aceste produse inovatoare sunt reactive la lumină, asigurându-ți o vedere confortabilă indiferent de condiții. Sensity se colorează imediat corespunzător unei lentile de soare din categoria a 3-a, revenind rapid la o transparență deplină în interior, iar în timpul tranziției protecția UV rămâne la nivel maxim. Astfel, ele sunt ideale atât pentru mersul la plajă, cât și pentru sporturi sau ieșirile de zi cu zi, și vin în două nuanțe: maro și gri. Mai multe detalii despre produs aici.

Iar pentru că sezonul acesta este plin de ieșiri la grătar, la picnic, la piscină sau vacanțe la mare, Hoya pune la bătaie 1570 de premii celor care achiziționează lentile Hoya cu tratament fotocromic Sensity în perioada 20 iunie – 31 august 2015.

concurs hoya lens

 

Astfel, la cumpărare vei primi un voucher răzuibil cu un cod unic și nu trebuie decât să introduci codul pe website-ul campaniei www.sensitylenses.ro. După înscriere câștigi automat unul dintre cele 1570 de premii: 15 iPad Air 2, 10 iPhone 6, 20 iPod Nano, 155 prosoape de plajă, 150 seturi de grătar, 200 căști pliabile, 200 perne gonflabile de plajă, 220 saltele de plajă și 600 lentile de soare Hoyatint UV 400.

De asemenea, toți participanții sunt automat înscriși la marea tombolă de pe 8 septembrie, când se desemnează câștigătorul Marelui Premiu: o excursie la Roma de 4 zile, pentru două persoane!

La campanie participă lentilele Monofocal Sensity QSP, Monofocal Sensity RX cu tratament antireflex și Progresiv Sensity RX cu tratament antireflex. Dacă vei achiziționa primul tip de lentile, vei primi o șansă de a câștiga marele premiu, în timp ce dacă vei alege cel de-al doilea tip, codul tău va fi înscris automat de două ori, iar dacă alegi al treilea tip vei avea trei șanse de câștig!

Găsești regulamentul oficial și lista magazinelor participante aici, iar revendicarea premiilor se poate face până pe 7 septembrie 2015.

In this article