(P) Mica Elveţie – 1 An în Centrul Vechi

297 0

La Mica Elveţie se regăseşte un întreg univers îmbelşugat cu idei şi gusturi, arome şi multă pasiune pentru gătit la care contribuie maestrul bucătar Jakob Hausmann, artistul responsabil de dinamica continuă a restaurantului.

Constant în ultimul an, meniul a fost îmbogăţit cu mâncăruri rafinate gătite în combinaţii inedite, toate realizate de Chef Hausmann cu ingrediente proaspete, de sezon, cum ar fi: preparate vânătoreşti, româneşti, specialităţi de  Paşte, delicii din sparanghel,  preparate cu pepene şi recent, produse culinare cu somon.

În plus, numeroase vinuri rafinate vă aşteaptă să le gustaţi la fiecare vizită în Mica Elveţie. De altfel, şi în Mica Elveţie din Romania se confirmă tendinţa de consum care pune pe primul loc cocktailuri care au la bază vinuri spumante şi fructe, alături de tendinţa de a alege tot mai des preparate vegetariene. 

Vasta experienţă în domeniul gastronomic a maestrului Jakob Hausmann, alături de dorinţa de a oferi oamenilor un loc în care să se relaxeze şi în acelaşi timp să-şi îmbogăţească cunoştintele în arta preparării bucatelor l-a determinat să deschidă o casă de oaspeţi la munte în Bran, Predeluţ. Astfel, Casa Mica Elveţie oferă un pachet complet ce cuprinde cazare, servicii de calitate şi preparate gătite live de Chef Hausmann.  
 
Istoria de 15 ani şi profesionalismul specific brandului Mica Elveţie garantează multe alte reuşite culinare viitoare şi menţinerea serviciilor la aceleaşi standarde de înaltă clasă. 

In this article

Join the Conversation