(P) Mini Monini – pentru cei mici!

340 0

Pediatrii din intreaga lume recomanda utilizarea frecventa de la o vârstă fragedă a uleiului de măsline în dieta de zi cu zi, ca  parte esenţială a alimentaţiei sanatoase a copilului dumneavoastră. Monini a hotarat sa vina in intampinarea solicitarilor consumatorilor, şi  a creat cel mai tânăr ulei de măsline extra virgin,  Mini Monini.

Mini Monini reprezinta modul optim de a se asigura că întreaga familie si in mod special copiii au parte de o sursă sănătoasă de grăsimi. Mini Monini este  produs din masline organice, iar întregul proces de producţie este certificat de catre Institutul Italian de ICEA. Cultivarea maslinelor folosite pentru a produce Mini Monini se realizeaza fără utilizarea îngrăşămintelor chimice şi a produselor de protecţie a plantelor (pesticide, fungicide, erbicide).

Mini Monini este produs în deplină armonie cu anotimpurile şi mediul, pentru a păstra elemente nutritive valoroase şi aroma naturală a maslinelor. Datorită unei varietăţi de masline special selectate Mini Monini are o aroma deosebit de proaspăta, o aromă plăcută, ideala pentru alimente delicate, recomandat atât pentru copii, dar şi pentru persoanele adulte. O caracteristică importanta este  pluralitatea de aplicaţii: Mini Monini este ideal pentru gătit, condimentat, dar este recomandat de catre medicii pediatri si dermatologi pentru ingrijirea zilnica a pielii.
 
Mini Monini este recomandat viitoarelor mamici, mamicilor care alapteaza, iar uleiul are un efect pozitiv asupra dezvoltării copilului. Câteva picături de ulei pot fi adăugate la supele de casă şi piureurilor pentru bebelusi , deoarece este uşor digerabil şi o sursă excelentă de lipide . Ajuta la dezvoltarea corespunzătoare a ţesuturilor şi oaselor  şi ajută la absorbţia vitaminelor liposolubile (A , D , E , F) . În plus, uleiul dă gust preparatelor, astfel încât chiar şi ce mai mofturosi pitici vor considera mesele apetisante. Mini Monini are un efect pozitiv asupra intestinului –  si ajuta episoadele de constipatie ale sugarilor, protejeaza mucoasa stomacului si stimuleaza sistemul imunitar, are proprietati antiinflamatorii. Uleiul de masline Mini Monini poate fi folosit pentru  hidratarea pielii sensibile a sugarilor şi a copiilor.
 
Monini a creat uleiul de masline Mini Monini cu mare grijă şi pasiune în convingerea că mediul si viitorul nostru si a copiilor nostri depinde de multe alegeri mici de zi cu zi . Prin alegerea produselor ecologice putem împreună, pas cu pas, sa oferim copiilor nostri o lume mai prietenoasa.
 

In this article

Join the Conversation