(P) Nopţi fără umezeală pentru dimineţi pline de energie

265 0

 Pentru că ştie cât de preţioase sunt pentru mămici aceste clipe, în care bebeluşul se trezeşte zâmbind fericit, Pampers a creat noul Pampers Active Baby, care oferă până la 12 ore de protecţie împotriva umezelii, pe timpul nopţii. 

 

Noile scutece Pampers Active Baby şi Pampers New Baby conţin un strat extra absorbant pentru somn,  care absoarbe umezeala mult mai rapid, pentru ca cei mici să poată avea parte de un somn liniştit de până la 12 ore. Pampers înţelege cât de important este somnul neîntrerupt atât pentru bebeluşi, cât şi pentru micii exploratori, de aceea gama Pampers Active Baby este disponibilă pentru toate mărimile: Pampers New Baby (1-2) şi Pampers Active Baby (3-6). 

Un bebeluş poate dormi până la 20 de ore pe zi, iar până la vârsta de doi ani, un copil practic petrece mai mult timp dormind decât implicându-se în alte activităţi. Somnul este deosebit de important în dezvoltarea ulterioară a bebeluşului, factorii cantitativi şi calitativi ai unui somn sănătos trebuind respectaţi: lipsa întreruperilor cauzate de trezirile dese, etapele de somn să fie în cantităţi potrivite. 

Pampers Active Baby asigură confortul somnului celui mic, acesta trezindu-se energic şi agil, pregătit să interacţioneze cu membrii familiei. De asemenea, bunăstarea mamei depinde de bunăstarea bebeluşului – cu cât acesta doarme mai liniştit, fără întreruperi, cu atât mama se simte şi ea mai bine şi mai dispusă să interacţioneze cu cel mic.

Pe lângă stratul extra absorbant destinat perioadei de somn, Pampers Active Baby vine şi cu: 

• benzi laterale elastice care se întind sau contractă în funcţie de mişcările bebeluşului, pentru o fixare fermă şi, totodată, flexibilă;

• material moale ca bumbacul care permite pielii să respire;

• potrivire anatomică, asigurând o protecţie imbatabilă împotriva frecării;

• loţiune protectoare din aloe vera. 

Nu uita de şerveţelele umede Pampers Baby Fresh, pentru o senzaţie de prospeţime ca după băiţă, oriunde, oricând!

 

In this article

Join the Conversation