(P) Noua periuta electrica Oral-B

347 0

Atunci cand vine vorba despre igiena dentara, tehnologia are un nou nume – periuta electrica Oral-B®. 

Experimenteaza o curatare revolutionara in 2 minute cu noul Oral-B® Triumph® 5000 cu SmartGuide™ care te ghideaza cum sa te speli corect pe dinti, fara a leza gingiile si te va face sa nu te mai intorci niciodata la periuta manuala! 
 
Prin tehnologia sa avansata cu 5 moduri de curatare, cele 8800 oscilatii, 48,800 rotatii pe minut si aranjarea perilor in forma de cupa 3D, noul Oral-B® Triumph® 5000 cu SmartGuide™ asigura o curatare superioara, dinte cu dinte, fara a leza gingiile. In plus, periuta electrica poate ajunge in zone in care periuta manuala nu poate patrunde, ajutand astfel la eliminarea placii bacteriene cu pana la 100% mai mult fata de o periuta de dinti obisnuita.
 
Dr. Florin Lazarescu, medic stomatolog – “Curatarea corecta a dintilor este foarte importanta deoarece, in timp, aceasta previne o serie de probleme legate de placa bacteriana, tartru, gingivita si carii. De aceea,eu recomand Oral-B® Triumph® 5000 cu SmartGuide™  – solutia perfecta pentru o curatare dentara revolutionara in 2 minute”.
 
Adela Popescu – actrita, cantareata recunoscuta pentru zambetul carismatic 
“Viata mea se imparte acum intre concerte sau filmari si da, zambetul este important. 2 minute de curatare revolutionara a dintilor cu Oral-B® Triumph® 5000, si pot sa spun un singur lucru – nu m -as mai intoarce niciodata la o periuta manuala”. (TBC by AP)
 

Caracteristici Oral-B® Triumph® 5000 cu SmartGuide™:

  • Tehnologie unica de curatare 3D foloseste pulsatiile*, oscilatiile si rotatiile pentru a curata fiecare dinte in parte oferind o senzatie de curatare profesionala 
  • Senzor pentru controlul presiunii previne periajul agresiv si ranirea gingiilor
  • Mod de curatare profunda – ajuta la un periaj cu pana la 50% mai lung, pentru o curatare completa
  • Mod pentru albire
  • Mod pentru dinti sensibili
  • Masaj – stimuleaza si maseaza gingiile
  • Ghid SMART extern furnizeaza un feed-back personalizat in timp real, oferind cea mai buna ghidare in timpul periajului.
                                              
Pret recomandat**:
Oral-B® Triumph® 5000 cu SmartGuide™ –  479.9 RON
Cumpara si incearca orice periuta electrica Oral-B. Daca nu esti multumit in 100 de zile, iti returnam banii.
 

In this article

Join the Conversation