(P) Pe 29 octombrie, psihologii vin să stea de vorbă cu noua generație de părinți

1681 0

Suntem părinți și asta ne ocupă tot timpul. Studiile arată mamele își acordă numai 17 minute pe zi pentru propriile nevoi, iar 51% din ele trec prin săptămâni întregi fără un minute de relaxare.

Te regăsești în cifrele acestea? Atunci vino sâmbătă, pe 29 octombrie, la Impact Hub Bucuresti și hai să reînvățăm să fim noi înșine. Atelierele aplicate „Părinți cu aripi, copii cu zbor”, susținute de specialiști în psihologie și psihoterapie îți propun o nouă abordare în parenting, care arată că un bun părinte este, în primul rând, unul care are grijă și de sine, pentru a putea avea mai departe grijă de copii.

Înscrie-te la eveniment aici și află direct de la specialiști ce soluții ai la dispoziție în fața provocărilor moderne, întâlnite din ce în ce mai des în familiile de astăzi. Temele abordate vor fi:

  • Părinții și pregătirea personală pentru întâlnirea cu copiii lor
  • Problemele și provocările parintelui singur sau care se simte singur în familie
  • Probleme de cuplu atunci când apar copiii
  • Orientarea în viață a copilului: de la dorința părintelui la putința copilului
  • Care sunt semnele problemelor sufletești ale părinților și implicațiile asupra copiilor

Hai să reînvățăm să avem grijă de noi. Înscrie-te și tu pe www.protejamcopilaria.ro. Vino la eveniment alături de partenerul de cuplu și beneficiază de reducere la achiziționarea biletelor! Grăbește-te – locurile sunt limitate!

In this article