(P) Pedimap.ro – „Drumul cel mai scurt catre sanatatea copilului tau!”

331 0

Folosind geolocalizarea, harta va găsi cele mai apropiate cabinete, clinici sau spitale de pediatrie pentru utilizator, va calcula distanţa şi îi va oferi informaţii despre medici, facilităţi şi servicii medicale, toate acestea pentru a putea accesa drumul cel mai scurt către sănătatea copilului. 

Un beneficiu deosebit adus de www.pedimap.ro este butonul de urgenţă, construit special pentru situaţiile de criză în care copilul are nevoie de asistenţă medicală imediată.

Platforma reuneşte instituţiile medicale deschise non-stop, iar paginile fiecărei instituţii prezintă dotările şi serviciile disponibile, precum şi ruta cea mai scurtă, astfel încât o urgenţă apărută la orice oră să fie soluţionată rapid.

Pedimap.ro este susţinut de Societatea Română de Pediatrie

Proiectul este susţinut de Societatea Română de Pediatrie. „Pedimap.ro este o iniţiativă lăudabilă, ce vine atât în sprijinul părinţilor, cât şi al medicilor pediatri. Încurajăm toate cabinetele pediatrice şi instituţiile medicale cu competenţe pediatrice din Bucureşti să se înscrie pe acest site, pentru a pune la dispoziţia părinţilor toată informaţia de care au nevoie astfel încât să acceseze rapid, de oriunde din Bucureşti, cele mai bune opţiuni pentru sănătatea micuţilor”, declară Prof. Dr. Marin Burlea, Preşedinte al Societăţii Române de Pediatrie.

“Abbott are o preocupare permanentă pentru inovaţie în servicii şi educaţie medicală pentru pacienţi. În această direcţie, pedimap.ro este încă una dintre noutăţile anului 2014. Facilitarea relaţiei medic pediatru – părinte şi butonul de urgenţă sunt două dintre principalele argumente ce recomandă platforma pedimap.ro drept drumul cel mai scurt către sănătatea copilului. Ne manifestăm încrederea că, prin sprijinul Societăţii Române de Pediatrie şi al tuturor medicilor înscrişi pe hartă, putem, prin pedimap.ro, să îmbunătăţim accesul rapid al fiecărui părinte la informaţii utile din zona de sănătate pediatrică”, declară Adrian Grecu, General Manager Abbott România.

Accesibilă atât pe computer, cât şi pe mobil, Pedimap.ro le va oferi părinţilor din Bucureşti o modalitate facilă şi rapidă de a obţine informaţii complete pentru identificarea celui mai scurt drum către sănătatea copilului lor.

Despre Abbott

Prin dezvoltarea de produse şi tehnologii inovatoare, compania internaţională Abbott are ca obiectiv îmbunătăţirea vieţii membrilor comunităţilor în care este prezentă. Cu un număr de aproximativ 70.000 de angajaţi, compania activează în peste 150 de ţări şi oferă un portofoliu care cuprinde atât produse pentru diagnostic, instrumente medicale, produse nutriţionale, dar şi medicamente mature recunoscute. Abbott este prezentă în Romania cu următoarele divizii – diagnostic (ADD), diabet (ADC), vascular (AVD), optică medicală (AMO), diagnostic molecular (AMD) şi medicamente mature (EPD). Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.abbott.com.
 

 

In this article

Join the Conversation