(P) Propuneri pentru weekend de la Work at Home Moms

365 0

Esti mama si ai ales sa lucrezi de acasa? Nu este deloc o misiune usoara!

Intr-adevar, nu este simplu sa fii mereu pe fuga intre serviciu – gradinita- casa, sa fii si angajata ideala si gospodina perfecta si mama rabdatoare si sotie iubitoare.  Dar daca tu crezi ca pentru mamele care aleg sa lucreze de acasa, sa-si construiasca un proiect personal este mai simplu, te avertizez ca te inseli. Nu de alta, dar am facut parte, pe rand, din ambele tabere.

Sa lucrezi de acasa inseamna sa faci adevarate magii pentru a te imparti intre treburile casnice si afacerea proprie sau sa fii un angajat eficient de la distanta (adica sa ai mereu un ochi pe email si telefonul mobil peste tot dupa tine, sa raspunzi la un telefon foarte important tocmai cand duci lingurita spre gurita copilului sau cand are o criza de isterie etc). In plus, daca tot ai ales sa lucrezi de acasa, ai pretentii sa ai totul in perfecta ordine: curatenie, masa sa fie bogata si sanatoasa, familie multumita etc. Dar ritmul acesta haotic o sa te epuizeze curand. De aceea iti propun in acest weekend doua evenimente utile organizate de Work at Homs Moms Romania (WAHM).

Zece pasi catre o alimentatie traditionala, sanatoasa si individuala” (Bucuresti, 29 martie)

Work At Home Moms Romania si Raluca Schachter, nutritionist clinic, te invita la seminarul de nutritie: “Zece pasi catre o alimentatie traditionala, sanatoasa si individuala”.

“Mamele care lucreaza acasa au nevoie de sfaturi practice si eficiente despre cum sa asigure o alimentatie curata si sanatoasa, jongland in acelasi timp cu celelalte responsabilitati zilnice”, spun organizatorii. "Solutia reala pentru tine – singura solutie care va produce schimbarile pe care le doresti – trebuie sa se potriveasca nu numai cu stilul tau de viata existent, dar si cu cerintele tale genetice, metabolice si nutritionale unice".

Cand: 29 martie 2014, ora 10.00 -12.00 AM, la sediul TinArt.
Pret: 40 RON
Numar minim de participanti: 10, nr. maxim 15
Înscrierile se fac pe [email protected]

Sunt mama WAHM si stiu sa… (Bucuresti, 30 martie)

Esti mama, ai idei de business dar nu stii cum sa le pui in aplicare sau nu esti suficient de motivate sa faci lucrul acesta? Mamele ingenioase de la Work at Home Moms Romania te invita la o intalnire, in care sa puneti la cale proiecte curajoase initiate acasa (in cadrul evenimentului se organizeza si o tombola).

Pentru ca puterea exemplului este cea mai eficienta, trei mame o sa-ti prezinte idei ingenioase si curajoase de proiecte initiate de acasa.

Oltea Tudose: mama care a crescut cu drag conceptul cremelor si balsamurilor RODIA iti va povesti si despre ce înseamna a fi instructor de THETA HEALING.

Maria Baluta: mamica neobosita care a pus pe picioare proiectul PERNE DE ALAPTAT.

Catalina Chingaru, mama creatoare a gamei de cosmetice SABIEN, le savon du bien-être, realizeaza produse sanatoase de ingrijire corporala.

Cand: duminica, 30 martie, ora 12 la Ceainaria Ceainaria BohemiaTeaHouse (Poiana Narciselor, nr 1)
Numar minim de participanti: 15, maxim 20
Rugam sa trimiteti mail de confirmare pe [email protected]
Intrarea este 30 ron, iar un ceai este inclus.
30% din suma stransa vor fi directionati in urma colaborarii cu Asociatia Unu si Unu spre ajutorarea unei familii cu tripleti.
 

 

In this article

Join the Conversation