(P) Revista MAMI te invita la demonstratia culinara Baby Fresh Food

774 0

Sâmbătă, 30 mai 2015, în intervalul orar 12.30 – 13.30, în cadrul Kidex 2015, la Romexpo (Pavilion Central), reprezentanții Baby Fresh Food vor vorbi despre alimentația sănătoasa încă din primul an de viață. Evenimentul este susținut de revista Mami.

Evenimentul vine în sprijinul părinților care se străduiesc să ofere micuților (6 luni +) un meniu variat, potrivit vârstei și nevoilor acestora, dar care să fie și pe gustul celor mai mofturoși, ținând cont în același timp de faptul că alimentația copilului în primii ani influențează direct sănătatea și dezvoltarea lui.

Astfel, specialiștii Baby Fresh Food invită vizitatorii de la KIDEX 2015 la o discuție liberă despre alimentația sănătoasă și nutriția optimă, oferind soluții practice părinților ocupați, dar preocupați de sănătatea copiilor lor. Cei mici vor putea degusta preparate proaspete, gustoase și sănătoase din meniurile Baby Fresh Food.

Despre Baby Fresh Food

Baby Fresh Food este primul furnizor din România de mâncare proaspăt pregătită din ingrediente 100% naturale, pentru copiii cu vârsta peste 6 luni. Meniurile propuse de Baby Fresh Food sunt create de o echipă de medici acoperind aspecte legate de nutriție și pediatrie, aprobate de medicul pediatru și pregătite de un bucătar cu experiență, fiind adaptate stadiului de dezvoltare al copiilor și etapelor de diversificare recomandate în alimentația acestora. Meniurile Baby Fresh Food sunt grupate în funcție de vârstă și etape de dezvoltare: 6- 9 luni, 9-12 luni, 12-24 luni, 24 luni +. Pregătite doar din ingrediente de cea mai bună calitate, fără adaos de arome, coloranți sau conservanți, Baby Fresh Food reprezintă o sursă de mâncare sănătoasă, proaspătă, mereu la îndemâna părinților ocupați. Meniurile propuse de Baby Fresh Food sunt naturale, gustoase, sănătoase și ușor de servit.

Despre Revista MAMI

Revista MAMI este editată de Burda Media București și susține evenimentele dedicate părinților și copiilor și este partener media la KIDEX 2015.

In this article