(P) Scapa in mod natural de raceala si gripa

452 0

Tratamentul medicamentos vindeca raceala pe moment, insa are diferite repercursiuni viitoare. Se stie ca antibioticele folosite incorect au un efect periculos: nu distrug virusurile, ci au numai actiune antibacteriana. Aici trebuie sa intervii tu. 

Fie ca este vorba de adulti, fie ca este vorba despre copii,  este bine sa optezi pentru tratamente naturale in detrimentul celor medicamentoase si toxice. Gama PROPOLIS C Raceala si Gripa ajuta in lupta impotriva acestor boli. Prin continutul de tinctura de propolis, Echinacea, vitamina C si extracte din plante (flori si fructe de soc, flori de tei, fructe de maces, salcie), gama PROPOLIS C Raceala si Gripa reduce cu 50% durata medie a virozelor (dovedit clinic).

PROPOLIS C Raceala si Gripa are efecte terapeutice comparabile cu medicamentele obisnuite, cum ar fi aspirina, paracetamolul si ibuprofenul, insa nu are reactii adverse. Produsul isi demonstreaza eficacitatea in:

  • Desfundarea nasului
  • Reducerea durerilor de cap si de gat
  • Reducerea cu 62%  a zilelor cu febra
  • Risc alergen scazut

Gama se prezinta in doua forme de administrare, pentru grupe diferite de varsta:


PROPOLIS C Raceala si Gripa KIDS:
recomandat pentru copiii de peste 1 an si femeilor insarcinate; contine extracte de flori si fructe de soc, flori de tei, fructe de maces, Echinacea, tinctura de propolis si vitamina C;

PROPOLIS C Raceala si Gripa: recomandat pentru copiii peste 12 ani si adulti; contine extracte de flori si fructe de soc si salcie, Echinacea, vitamina C si  tinctura de propolis.

Cu un profil de siguranta ridicat, Gama Propolis C Raceala si Gripa te ajuta sa treci sanatos peste sezonul rece.  Alege natural, alege Propolis C Raceala si Gripa!

 

In this article

Join the Conversation