(P) Secretele respiraţiei proaspete

579 0

Gama HaliControl de la SUNSTAR GUM îţi oferă încredere că indiferent de circumstanţe (precum o masă copioasă sau o digestie cu probleme), respiraţia ta e mentolată şi plăcută cu ajutorul tehnologiei avansate de răcorire. Pasta de dinţi, apa de gură , peria de limba, şi tabletele mentolate cu gust de afine GUM HaliControl îţi oferă protecţie de lungă durată, neutralizând orice miros şi eliminând bacteriile ce cauzează respiraţia neplăcută.

Din 1932, când s-au pus bazele brandului SUNSTAR Gum® în Japonia, sub forma unei afaceri de familie ce avea ca element comun setea de inovaţie în domeniul sănătăţii orale, şi pana in zilele noastre, a trecut aproape un secol. 


SUNSTAR  GUM® se diferenţiază de celalalte mărci disponibile prin gamele ce favorizează o îngrijire orală personalizată, în funcţie de nevoile şi cerinţele fiecărei danturi. Mai mult, e prima linie de produse special concepută pentru a preveni cauzele bolii paradontale, nu doar simptomele. 
  
In ultimii ani, studiile au demonstrat că ar fi posibilă o corelare între boala parodontala si alte boli sistemice extrem de grave, cum ar fi cele cardiovasculare, diabetul, bolile respiratorii şi complicaţiile de sarcină şi chiar impotenţa. 
 
Se pare că bacteriile orale pot intra în fluxul de sânge şi astfel pot infesta restul corpului. Astfel, o bună igienă orală e deosebit de importantă, nu doar pentru prevenirea sau tratarea unor boli ale cavităţii bucale, dar contribuie la starea generală de bine a întregului organism.
 
Utilizând întelegerea profundă a mecanismelor şi cauzele majore ale bolii parodontale, Gum pune la dispoziţie produse de ultimă generaţie pentru a combate efectele sale negative. Mai mult, gamele SUNSTAR Gum se adreseaza tuturor particularităţilor dentare.
 
Astfel poţi descoperi produse calitative pentru îngrijirea gingiilor, anti-pete, pentru hipersensibilitate dentară, anti carii sau halitoză, pentru tratamentul ortodontic dar şi pentru probleme precum alinarea durerii sau ameliorarea aftelor.
 
Pentru mai multe informaţii, vizitează site-ul www.spotlightmed.ro.
 
Produsele pot fi gasite in Farmaciile Help Net din intreaga tara (www.helpnet.ro).

 

In this article

Join the Conversation