(P) Te ingrijoreaza sangerarile gingivale din timpul periajului dentar?

412 0

Acesta este unul dintre motivele pentru care specialistii in igiena orala ne recomanda sa nu facem compromisuri in ceea ce priveste programul nostru de igiena orala.

Scuipi sange atunci cand te speli pe dinti ?

Sangerarile gingivale reprezinta un semn precoce al problemelor gingivale, una dintre principalele cauze ale caderii dintilor, de aceea trebuie sa vizitezi medicul dentist in mod regulat.

Cum arata o gingie sanatoasa?

O gingie sanatoasa, ferma, este parte a sistemului care ajutala sustinerea solida a dintilor. Gingiile sanatoase au o culoare roz deschis si nu sangereaza in timpul periajului dentar. Gingiile ferme si sanatoase sunt esentiale pentru a oferi dintilor nostri un suport ferm de-a lungul anilor. Daca acestea sunt inflamate (problema cunoscuta sub numele de gingivita), pot cauza inflamarea peretelui de sustinere al dintelui (boala paradontala) si, in final, pierderea dintilor.

Solutii de ingrijire

Este recomandat sa vizitezi medicul dentist, chiar de la primul semn al sangerarii gingiilor, pentru a-ti fi oferite solutii de ingrijire zilnica. O tehnica adecvata de periaj dentar si folosirea unei paste de dinti potrivita ajuta la indepartarea placii bacteriene, una dintre principalele cauze ale sangerarilor gingivale. O solutie pentru a ajuta la oprirea sangerarilor gingivale si la prevenirea acestora este folosirea zilnica a pastei de dinti parodontax® . Formula unica a pastei de dinti parodontax® contine70% ingrediente specializate. Proportia mare de ingrediente specializate ii ofera pastei de dinti parodontax® un gust intens, specific.

 La inceputul utilizarii pastei de dinti parodontax®, gustul pe care il vei simti va fi unul specific, intens, insa, pe parcursul a doua saptamani, te vei familiariza cu acesta.

 

 

 

 

 

 

In plus, pentru o igiena orala completa, este recomandat sa folosesti zilnic si o apa de gura. Apa de gura Parodontax® Daily (clorhexidina 0,06%) reduce placabacteriana, ajuta la prevenirea sangerarilor gingivale,asigurao durabilitatede pana la 12 ore.

 

Parodontax® iti recomanda sa discuti intotdeauna cu medicul dentist daca observi sangerari gingivale si sa te programezi periodic pentru un control stomatologic. Ai grija de sanatatea gingiilor tale!

Afla mai multe despre Parodontax aici!

 

In this article

Join the Conversation