(P) Uita de lenjeriile si prosoapele banale si fa-i o bucurie copilului tau!

460 0

Copiii adoră produsele cu personaje din desene animate, dar poate fi costisitor să le cumperi mereu astfel de lucruri. O lenjerie, o păturică sau un prosop, însă, vor fi mereu pe placul său, iar cadoul va fi şi util.

Pe Aşternuturişiprosoape.ro vei găsi sute de produse cu imprimeuri cu toate personajele din desene animate, de calitate şi la cele mai convenabile preţuri.

Poţi alege între personaje clasice precum Mickey Mouse, Tinkerbell, Donald Duck sau Winnie the Pooh ori personaje mai moderne ca Elsa din „Frozen”, Cars, Transformers sau Angry Birds. De asemenea, dacă cel mic e interesant de maşini sau fotbal, vei găsi aici şi produse cu logo-urile unor echipe cunoscute sau cu diferite maşini de curse.

Îţi stau la dispoziţie lenjerii de pat diverse, de la creton, percale şi ranforce, la satin şi lenjerii de pat de lux. Fiecare dintre acestea are o calitate superioară, însă vei găsi mereu pe Aşternuturişiprosoape.ro cele mai bune preţuri. Alegând o astfel de lenjerie, copilul tău se va duce în fiecare seară la culcare cu zâmbetul pe buze şi se va trezi vesel, pregătit pentru o nouă zi.

Aceaşi calitate o vei găsi şi la prosoapele de baie pentru copii, prosoapele de plajă şi poncho-uri, confecţionate din bumbac 100%. Prosoapele poncho îl vor îmbrăţişa pe cel mic cu moliciunea lor, prosoapele simple îţi vor însenina baia, iar cele de plajă vor face ca toţi ceilalţi copii să îl invidieze atunci când mergeţi la mare.

O altă sugestie ar fi păturelele pentru copiii confecţionate din poliester 100%. Iar dacă vrei să alegi ceva cu adevărat deosebit, ce-ai spune de o pătură cu glugă? Cel mic nu o va mai da jos niciodată!

Fă-i şi tu o bucurie copilului tău dăruindu-i o lenjerie de pat, un prosop sau o pătură cu personajul său preferat!

In this article

Join the Conversation