(P) Un glucometru care se potriveşte stilului tău

331 0

Diabetul, numit şi boala secolului XXI, afectează de la an la an tot mai mulţi români, iar situaţia este cu atât mai alarmantă deoarece tot mai mulţi tineri sunt diagnosticaţi cu diabet de tip 2, numit în trecut „diabetul bătrânului”. Pricipalele cauze care duc la dezvoltarea acestei afecţiuni sunt stresul, sedentarismul şi alimentaţia nesănătoasă.

Noul glucometru vine în sprijinul persoanelor diagnosticate cu diabet şi a celor care doresc o monitorizare constantă a glicemei ca prevenţie, fiind discret şi îmbunătăţit cu instrumente inovatoare de control al diabetului: marcaje înainte şi după masă, remindere personalizate, memorie de până la 500 de rezultate, sistem de înţepare atraumatic şi acurateţe a rezultatelor oferite.

Design şi funcţii inovatoare

Glucometrul Accu-Chek Performa Nano a fost conceput cu un design deosebit, fiind discret şi cu linii elegante pentru a fi mult mai uşor de purtat şi utilizat în orice moment. Performanţa tehnologică completează designul glucometrului prin instrumente inovatoare.
 

Astfel, glucometrul este dotat cu o memorie ce poate reţine până la 500 de rezultate,
 iar la intervale de 7, 14, 30 sau 90 de zile poate fi generat un grafic cu evoluţia valorilor glicemice ce poate fi interpretat de medicul diabetolog. 
 
De asemenea, glucometrul oferă 4 remindere personalizate, pentru a vă aminti să vă monitorizaţi glicemia. Marcajele pre şi post prandiale de care Accu-Chek Performa Nano beneficiază sunt foarte importante atât pentru persoanele cu diabet cât şi pentru medici. Acestea vor fi reţinute în memoria glucometrului, astfel încât în fiecare lună pot fi verificate valorile medii ale glicemiei înainte şi după masă şi puteţi adapta regimul alimentar pentru a vă menţine valorile glicemice constante. 
 
Sistemul de înţepare este unul atraumatic, având un ac din titan, îmbrăcat în silicon şi tăiat în 6 unghiuri diferite. Sistemul de declanşare al înţepătorului este conceput să reducă la minim vibraţiile acului, astfel încât înţepătura este virtual nedureroasă. De asemenea, pentru generarea rezultatelor este necesară o picătură foarte mică de sânge.
 
Noul glucometru Accu-Chek Performa Nano este soluţia optimă pentru persoanele care au un stil de viaţă solicitant şi doresc să îşi menţină glicemia în limitele normale. Produsul este adresat atât persoanelor care au diabet, cât şi celor care îşi doresc un control constant al glicemiei.
 

In this article

Join the Conversation