(P) Virgil Ianţu si cavalerul Eubiotic au creat o atmosfera de basm de 1 iunie!

420 0

Evenimentul a fost o surpriza pentru fostul prezentator al emisiunii „Copiii spun lucruri trasnite” intrucat a fost primit de o multime de copii, plini de energie si deschisi sa asculte povestea „Ziua in care a fugit somnul”.

Dupa poveste a urmat o sesiune de fotografii si autografe pentru cei mici pe care Virgil le-a postat pe propriul website unde le-a multumit pentru bucuria facuta.

Ziua de 1 iunie nu a fost lipsita de lucruri trasnite, Virgil a avut parte de o supriza foarte placuta facuta de echipa de rugby RCM mvt Universitatea de Vest Timisoara. Sportivii au asigurat distractia copiilor implicandu-se in activitatile trupei Zurli si animand publicul.

Intregul eveniment a fost oferit celor mici de Eubiotic, produsul probiotic numarul 1 în Romania.

DESPRE EUBIOTIC:
Eubiotic si Eubiotic Baby promoveaza asocierea probioticelor cu orice tip de antibiotic in vederea prevenirii dezechilibrului florei intestinale, foarte importanta atat la adulti dar mai ales la copii.
De asemenea, recomanda administrarea probioticelor pe perioada verii, cand, din cauza incidentei crescute a episoadelor diareice, avem nevoie de un aport suplimentar de „bacterii bune” care sa contribuie la restabilirea echilibrului florei intestinale afectate de orice tip de diaree.

DESPRE LabormedAlvogen
Prezenta pe piata farmaceutica romaneasca de peste 20 de ani, Labormed este o companie de renume in industria farmaceutica locala. Din 2007 compania detine cea mai moderna fabrica de medicamente solide orale din Romania, primul site de productie de tip greenfield din industria farmaceutica romaneasca. O investitie de 19 milioane de euro, unitatea de productie are o capacitate de 60 de milioane de comprimate pe luna.

In decembrie 2012 Labormed a devenit parte a grupului Alvogen. Cu sediul central la Parsippany, in New Jersey, Alvogen este o companie farmaceutica multinationala axata pe productia şi comercializarea medicamentelor generice complexe. LabormedAlvogen, noua companie astfel rezultata, va deveni centrul de excelenta al Grupului in Europa Centrala si de Est si va servi ca baza de productie, cercetare si dezvoltare, vanzari si marketing pentru intreaga regiune.

 

In this article

Join the Conversation