Pampers Premium Care – un scutec nou si imbunatatit

312 0

Adaptandu-se formei unice a corpului bebelusului, Pampers Premium combina „o atingere moale ca bumbacul” cu o tehnologie de absorbtie revolutionara, protejand pielea bebelusului atat de umezeala cat si de murdarie.

Pielea extrem de sensibila a bebelusului are nevoie de cel mai bun scutec, care sa reduca iritatiile si sa protejeze pielea, mentinand-o in acelasi timp moale si delicata. Pampers Premium Care pastreaza confortul pielii bebelusului, ajutand astfel la imbunatatirea comunicarii dintre mamica si micutul ei.

Cea mai mare bucurie a fiecarei mame este sa isi vada puiul fericit atunci cand pielea sa delicata se bucura de cea mai buna protectie! Pampers Premium Care este disponibil pentru bebelusii de pana la 24 de luni (marimile 1-5).

Servetelele umede Pampers Sensitive

Pentru ca pielea bebelusului este delicata, are nevoie de cea mai buna ingrijire si protectie. De aceea, Pampers iti ofera si servetelele umede Pampers Sensitive, care curata delicat chiar si pielea sensibila a nou nascutilor.

Servetelele au o lotiune speciala, care ajuta la restabilirea echilibrului natural al ph-ului pielii, contribuind astfel la protejarea ei impotriva iritatiilor.

In this article

Join the Conversation