Pesti

467 0

Din momentul in care paseste in aceasta lume, parca simti odata cu el bucuria descoperirilor si durerile care il framanta.

De altfel, copilul din tine are mult mai multe de spus decat in cazul altor zodii. Esti mai putin conectata la realitate si mai degraba preferi sa te joci de dimineata pana seara cu puiul tau. Imaginatia si creativitatea adanc inradacinate te fac sa vezi lumea prin ochii unui copil si sa te bucuri de fiecare miracol al vietii.

Ii vei invata pe cei mici importanta indeplinirii viselor, a increderii in intuitie si in perceptia unor forte care exista dincolo de lumea reala. Le vei transmite sensibilitatea la perceperea subtilitatilor, dar sa nu crezi ca ii poti minti la nesfarsit. Pe masura ce vor creste, micutii isi vor da singuri seama ca incerci sa eviti realitatea si sa-ti construiesti o lume ideala imaginara.

Ai grija sa te ancorezi ferm in realitate, dincolo de capacitatea de a visa. Pana la urma, cineva trebuie sa ii invete pe cei mici cum sa-si indeplineasca responsabilitatile cotidiene, sa aiba un program de facut temele si sa participe la mesele in familie.

Dat fiind faptul ca energia ta se consuma de cele mai multe ori intr-o lume paralela, pe care o explorezi alaturi de copilul tau prin joaca, indeplinirea unor mici treburi gospodaresti va fi un exercitiu bun. Vei vedea ca in curand armonia si unitatea familiei vor defini caminul vostru.

In this article

Join the Conversation