Pesti

558 0

Pestisorii sunt delicati si gingasi, asa ca au nevoie de un plus de iubire parinteasca. Nou-nascutii vor tanji dupa bratele mamicii si taticului, iar pe masura ce vor creste vor simti nevoia de rasfat, imbratisari si incurajari.

Micutii sunt in general mai preocupati de instinctele lor decat de ratiune, mai interesati de vise decat de realitate. Tendinta de evadare este tipica pentru acest semn zodiacal, iar aici intervine ajutorul parintilor. Voi trebuie sa-l aduceti pe cel mic cu picioarele pe pamant si sa-l ancorati in realitate. Idealismul ii va darama intregul univers in momentul in care va realiza ca viata nu este pe masura asteptarilor sale.

Dat fiind faptul ca pestii sunt sensibili din punct de vedere emotional, trebuie sa ai grija la oamenii cu care va intra in contact si la modul cum acestia il vor influenta pe micutul tau. Inima sa este plina de iubire, pe care o imparte cu generozitate chiar si unor pisoi abandonati la marginea unui drum.

Tot parintii vor juca un rol important si in momentele in care vor sesiza ca cineva incearca sa profite de bunatatea si naivitatea puiutului lor. Aceste trasaturi il fac pe micut vulnerabil in fata oamenilor fara scrupule.

In this article

Join the Conversation