Petrecerea de 1 Iunie. Decoratiuni vesele si colorate

809 0

Pregătirile pentru petrecerea de 1 Iunie sunt pe ultima sută de metri? Copilul tău abia așteaptă să se întâlnească și să se distreze cu prietenii săi în această zi specială? Ei bine, atunci sunt sigură că te consideră deja o super-mamă pentru că ai fost de acord să organizezi acasă acest eveniment dedicat lui și celorlalți prichindei.

Petrecerea de 1 Iunie, o misiune pentru toată familia

Ați gândit o petrecere de copii de 1 Iunie (tu, tati și copilul) în cele mai mici detalii – meniu, program, jocuri  (inclusiv cum veți strânge dezastrul de după) și sunteți o echipă formidabilă. Cu toate acestea, dorești ca spațiul să fie și mai vesel, să îndemne și mai mult la joacă și la bună dispoziție. În acest caz, o ghirlandă colorată din inimioare de hârtie este soluția ideală. Nu este greu de realizat și nu ai nevoie de multe materiale, doar de hârtie colorată, foarfecă și un capsator. Decupează mai multe inimioare, de culori diferite, prinde-le una de alta și ghirlanda e gata!

Mai multe detalii găsești în tutorialul de mai jos!

Sugestie: la sosire, pe post de „bilet de intrare”, poți oferi tuturor invitaților câte un inel din hârtie în formă de inimă.

Distracție plăcută la petrecerea de 1 Iunie!

Foto: Image Courtesy of sattva/ FreeDigitalPhotos.net

In this article