Petreceri si activitati de Halloween

765 0

Activităţi de Halloween

Lasă-l pe copilul tău să-şi exerseze talentul şi creativitatea prin pictură. Dar de Halloween, pictura trebuie să fie altfel – nu pe hârtie, ci pe faţă! Cumpără vopsea pentru faţă care se îndepărtează uşor, cu ajutorul căreia să-ţi pictezi piticul pe faţă sau, dacă sunt mai mulţi năzdrăvani, lasă-i să se picteze între ei.

Confecţionaţi decoraţiuni de Halloween: ghirlande portocalii, lilieci sau alte elemente de decor folosindu-vă inclusiv de frunzele frumoase, ruginii, pe care le găsiţi în parc.

Activităţi de Halloween se pot desfăşura şi în bucătărie! Preparaţi împreună plăcintă cu dovleac sau orice altă bunătate cu dovleac, acesta fiind simbolul Halloweenului.

Modelaţi un dovleac de Halloween. După ce aţi scos tot miezul prin capacul tăiat rotund în jurul cozii, decupaţi ochii şi gura. Puneţi înăuntru o lumânare sau o lanternă pentru a-l face mai înfricoşător.

Petreceri şi activităţi de Halloween

Halloween Party la Bursuceii veseli (1 noiembrie), Bucureşti

Pe copilul tău îl aşteaptă multe surprize şi activităţi de Halloween printre care număr de magie, concurs de sculptat dovleci, concurs de plăcinte, piesă de teatru, vrăjitoare etc. Petrecerea are loc la centrul de activităţi pentru copii Bursuceii Veseli, pe data de 1 noiembrie, ora 17:00, pe strada Cezar Bolliac nr.31 (Piaţa Alba Iulia). Preţul unui bilet: 20 de lei (se plăteşte doar intrarea copilului, nu şi a însoţitorului). Informaţii suplimentare la numărul de telefon 0762 326 436.

Magic Halloween Party (31 octombrie), Bucureşti

Decor fantastic şi atmosfera de mister, magie, o paradă a costumelor haioase, fotografii, concursuri, muzică, jocuri, karaoke şi alte activităţi de Halloween – toate acestea vor condimenta petrecerea de copii de Halloween. Aceasta are loc la Joy Club de pe bulevardul Vasile Lascăr, pe 31 octombrie, ora 18:30. Preţ: 60 de lei. Mai multe detalii pe: www.enjoyparty.ro/magic-halloween/

Halloween la castelul Bran

Sărbătoarea de Halloween va fi marcată la castelul Bran printr-o petrecere "de groază", organizată pe 1 noiembrie, cu începere de la ora 19.00. La eveniment va fi prezent şi legendarul conte Dracula. Dacă ajungi pe 1 noiembrie la Bran, poţi face un tur inedit (de groază, desigur), în care participanţii sunt însoţiţi de contele Dracula, de ţipetele şi dansul ielelor. Evenimentul nu este dedicat copiilor, dar dacă printre vizitatori se află şi copii curajoşi, însoţiţi de cei dragi, aceştia vor fi recompensaţi de contele Dracula cu bomboane. Preţul biletelor începe de la 50 de lei. 
 

 

 

 

In this article

Join the Conversation