Povestea ursilor in conditiile incalzirii globale

265 0

Titlul prezentarii din aceasta luna este „Povestea ursilor in conditiile incalzirii globale” si urmeaza a fi sustinuta de catre Diana Ion, muzeograf. Conferinta se va derula sub forma unei prezentari în power point, bogat ilustrată şi accesibilă elevilor. Participantii vor afla informatii inedite despre toate speciile de urs existente pe Terra, adaptarile la mediul lor de viata, probleme de conservare si protejare a celor pe cale de disparitie, etc.

Aceasta prezentare va fi urmata de aplicatia practica prin care se urmareste fixarea si evaluarea cantitativa si calitativa a informatiilor asimilate de catre participanti si desigur, premierea celor mai activi copii. In finalul intalnirii, tot ca de obicei, se va anunta „tema pentru acasa” asociata prezentarii.

Sunt asteptati toti copiii curiosi cu varste cuprinse intre 7-14 ani, dar si toti cei care iubesc fauna salbatica si doresc sa se implice in conservarea ei.

Rezervarea locurilor se face la telefon 312.88.26 int. 119 sau pe adresele de e-mail: [email protected] sau [email protected] .

Costul participarii este de 4 RON/persoana, atat pentru adulti cat si pentru copii

Parteneri : Cotidianul, www.mami.ro, www.parinti.com

Informatii suplimentare: Dr. Aurora Stanescu, autorul programului (tel: 312.88.26, int. 119; 0788.593.485 sau e-mail: [email protected])

Detalii pe www.antipa.ro.

In this article

Join the Conversation