Primele fotografii de familie cu printul George, William si Kate Middleton (FOTO)

582 0

Fotografiile au fost facute chiar de tatal lui Kate, Michael Middleton, la inceputul lunii august, in frumoasa gradina a familiei Middleton din Bucklebury.

In prima fotografie apar doar Ducele si Ducesa de Cambridge si printul George, iar in urmatoarea trio-ului se alatura simpaticul golden retriever Tilly (al familiei Middleton) si cockerul spaniol al cuplului, Lupo.

Ca de obicei, Kate are o tinuta impecabila, purtand o rochie fuchsia de Seraphine.

 

Printul William despre rolul de tatic

Recent, printul William a acordat un interviu postului CNN in care a vorbeste despre postura de tatic, despre micutul George si momentul plin de emotie in care au iesit din maternitate, fiind intampinati de o armata de ziaristi.

"Ultimele saptamani au reprezentat pentru mine o experienta emotionala foarte diferita pe care n-as fi crezut ca o voi trai", a spus William, explicand faptul ca, desi este vorba de o perioada scurta de timp, vede lucrurile si este afectat de ele in mod diferit decat pana acum.

Despre micutul George… numai de bine: ii aminteste de cat de nazdravani erau el si fratele lui cand erau copii. In acelasi timp, este impresionat si apreciaza foarte mult felul in care Kate isi indeplineste rolul de proaspata mamica, William marturisind ca sotia lui a preluat indatoririle nocturne si se trezeste de cate ori este nevoie. 

Aceste fragmente sunt extrase din documentarul de o ora "Prince William’s Passion: New Hope, New Father", care urmeaza sa fie difuzat pe data de 16 septembrie pe postul CNN.

 

 

In this article

Join the Conversation