Primul centru privat de medicina materno-fetala

278 0

Primul centru complex de Medicina Materno-Fetala din Bucuresti, deschis de MedLife, in cadrul spitalului Life Memorial din Capitala, este primul din tara care a integrat dotarile tehnologice medicale si specialistii necesari pentru a realiza diagnosticul prenatal (imagistic, genetic, imunologic), diagnosticul preimplantational al embrionului, fertilizarea in vitro (FIV), precum si diagnosticarea principalelor afectiuni materne.

Investitia s-a ridicat la o jumatate de milion de euro pentru dotari ultramoderne – un laborator de genetica, un laborator de embriologie, un laborator de imunologie, ecografe 3D si 4D si sala de operatii.

Centrul de Medicina Materno Fetala este integrat in spitalul privat Life Memorial, astfel incat pacientii au garantia ca beneficiaza de toate serviciile specifice unui spital privat ce permite proceduri medicale de urgenta.

In cursul anului 2008, se va adauga dotarilor existente si un laborator de biologie moleculara si studii genetice, pentru completarea analizelor genetice.

In this article

Join the Conversation