Printesa Charlotte a fost botezata. Imagini de la eveniment

1457 0

Până la biserică, prințesa Charlotte a fost așezată într-un elegant cărucior, pe care l-a folosit chiar și Regina pentru doi dintre copiii săi, potrivit BBC News.

Printesa Charlotte a fost botezata. Imagini de la eveniment #3

Evenimentul a adunat câteva mii de spectatori, dornici să transmită felicitări familiei.

Printesa Charlotte a fost botezata. Imagini de la eveniment #1

Botezul a avut loc la Biserica Sf. Maria Magdalena din Sandringham și a adunat oaspeți aleși: Regina și Ducele de Edinburgh, Prințul Charles și Ducesa de Cornwall, părinții lui Kate, Michael și Carole Middleton, și cei doi frați ai acesteia, Pippa și James. Ceremonia botezului a fost oficiată în privat, de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.

Printesa Charlotte a fost botezata. Imagini de la eveniment

Chiar dacă nu mai este printre noi, mama lui William, Diana, nu a fost uitată. Unul dintre nași este o rudă a acesteia, iar biserica în care a fost oficiată ceremonia este cea în care ea însăși a fost botezată.

Este pentru prima dată când William, Kate, George și Charlotte sunt văzuți împreună. Micuțul George, care a fost ținut de mână sau purtat în brațe de tatăl său și care în curând împlinește doi ani a atras, ca și în alte ocazii simpatia publicului. Nu a trecut neobservată nici ținuta lui, aceasta fiind foarte asemănătoare cu hainuțele pe care tatăl lui le-a purtat în 1984, când l-a întâlnit pentru prima oară, la spital, pe fratele său, Harry.

Printesa Charlotte a fost botezata. Imagini de la eveniment #3

Prințesa Charlotte a fost botezată. Urmăreste și o scurtă filmare realizată cu ocazia evenimentului (VIDEO)

Foto: Getty Images

In this article