Programul din maternitati

297 0

Tocmai din acest motiv, si in 2009 mami si partenerii sai vor fi langa tine atunci cand vei descoperi minunea maternitatii.

In toamna anului 2007 am pornit la drum alaturi de un singur partener, Milli. Impreuna am impartit, cu multa dragoste, proaspetelor mamici din 17 maternitati, aproape 25.000 de pachete. Ne-am bucurat pentru fiecare zambet adus pe fata m`micilor, pentru fiecare scrisoare de mul]umire primita la redactie cateva luni mai tarziu.

Dragostea naste dragoste

Nu-i usor sa faci o bucurie cuiva drag. Asta o stii si tu din propria experienta. Te gandesti din timp cum s` arate cadoul, cum sa-l oferi si-n ce moment si te rogi ca stradania ta sa provoace cat mai multa emotie celui drag. Ei, dar cand este vorba de o revista, rolul surprizelor revine echipei de marketing.

La noi, Emilia si Isabela trebuie sa se gandeasca in fiecare zi cum sa transforme mami in cea mai buna prietena a mamicilor din intreaga tara. Si au reusit: prima clipa e cea mai importanta si vor urma apoi de la sine si alte clipe in care mami promite sa-ti fie alaturi pana cand copilul tau va merge in clasa intai!

Mai mult decat o cutie

Imediat dupa ce vei avea copilul in brate, o asistenta (care deja cunoaste in detaliu intentia noastra) iti va aduce un cadou special, ambalat cu dragoste, intr-o cutiuta mami pe care o poti folosi mult timp dupa ce ajungi acasa impreuna cu copilasul tau, amintindu-ti totodata de primele clipe petrecute alaturi de noul membru al familiei tale.

Suntem cu tine din prima clipa oferindu-ti revista mami, ghidul de ingrijire al bebelusului, precum si alte produse ale partenerilor nostri implicati in program, care iti vor fi de un real ajutor in primele momente de la venirea pe lume a micutului tau. Pe parcursul intregului an vom reveni cu noutati si impresii ale voastre, povestite chiar de voi, pentru a urmari indeaproape acest program.

Parteneri:
In this article

Join the Conversation