Pulmoll – primul pas in tratarea faringitei acute

280 0

Primul aliat in lupta impotriva acestor simptome iti este Pulmoll.Drajeurile Pulmoll contin ingrediente naturale ce inlatura imediat senzatia de disconfort, datorata faringitei acute. De asemenea, au putine calorii si nu contin zahar (se pot recomanda persoanelor cu diabet zaharat).

Gama Pulmoll contine 3 produse destinate ingrijrii gatului inflamat:

  • Pulmoll clasic cu aroma de lemn dulce. Calmeaza tusea uscata, iritativa si durerile din gat.Contine: extract de lemn dulce, indulcitori, isomalt, sirop de maltitol, aspartam, acesulfam K,caramel pur, menthol, anatol.
  • Pulmoll euchalipt si menthol – contine ulei de eucalipt si menthol.Are actiune antivirala si ajuta la decongestionarea cailor respiratorii, oferind in acelasi timp o respiratie proaspata.Contine: indulcitori, isomalt, sirop de maltitol, aspartam, acesulfam K, extracte din plante (urzica, spanac, curcuma) arome, menthol.
  • Pulmoll lamaie, menthol si vitamina C – cu aroma de lamaie si vitamina C, ce ajuta la intarirea sistemului imunitar; mentholul are rol in calmarea tusei. Contine: isomalt, sirop de maltitol, aspartam, acesulfam K, acid citric, vitamina C, extracte de plante (curcuma), menthol.

Produsele Pulmoll apartin companiei Kalfany din Germania, companie acreditata de IFS, The International Food Standard si conform cu BRC – British Retail Consortium Food Issue 4/DAR .

De-a lungul vremii, Pulmoll a devenit cel mai popular produs pentru tuse din Germania. Succesul international al companiei Kalfany este bazat pe calitatea produselor sale.

In Romania, Pulmoll este importat de compania Vavian Pharma, campanie romaneasca specializata in marketing-ul, distributia si importul mai multor brand-uri dintre cele mai prestigioase in Europa.

Produsele Pulmoll se gasesc in toate lanturile de farmacii.

In this article

Join the Conversation