Pustoica ta iti poarta tocurile? Ti se spune des ca semeni cu piciul tau ca si cum ati fi frati? Doua motive de premii si surprize!

311 0

Moda si fotografia au devenit parte din viata fiecaruia. Strada a devenit noul catwalk. Ultimele tendinte sunt validate de cei care le adopta si le poarta – si multi dintre acestia sunt copiii.

New Fashion Icon

Tocmai pentru a surprinde moda, in alta dimensiune, pagina de facebook a Bucuresti Mall gazduieste in perioada 27 mai -3 iunie concursul “New Fashion Icon”. Cea mai inspirata fotografie cu un copil in ipostaza de trendsetter in fashion va fi recompensata cu unul din cele trei premii: o aparitie intr-o revista dedicata copiilor, o sedinta foto profesionista si o tinuta completa de vara pentru cel mai mic fashionist. Cele mai haioase sau indraznete tinute si idei vestimentare sunt premiate in functie de numarul de like-uri adunate de la cei mai infocati sustinatori. Fotografiile pot fi trimise la adresa [email protected]. Mai multe detalii pe facebook.com/bucurestimall.

Provocare pentru parinti

Si pentru ca in egala masura, a imortaliza clipe alaturi de copii si a le impartasi celor dragi prin intermediul retelelor de socializare este un obicei indragit, Plaza Romania lanseaza o provocare parintilor paparazzi. Din 27 mai debuteaza pe pagina de Facebook Plaza Romania concursul “Mini Me” unde sunt premiate cele mai asemanatoare perechi mama – fiica sau tata-fiu. Copilul castigator va deveni imaginea urmatoarei campanii a Plaza Romania, locul doi primeste un album profesionist de fotografii de familie alaturi de parintii sai si locul trei o colectie generoasa de jucarii oferite de magazinele partenere. Participantii trebuie sa trimita o fotografie elocventa pe adresa [email protected]. Mai multe detalii gasesti pe facebook.com/plazaromania.

Moda strazii

Cu totii admiram tinutele atent alese ale micutei Harper Beckham sau Suri Cruise si multe dintre noi am apreciat asemanarea dintre Lorelai si Rory, personajele faimosului serial Fetele Gilmore. Abia asteptam sa dam curs invitatiilor celor doua mall-uri si suntem curiosi sa vedem ce ati ales pentru micutii vostri. Pana atunci, iata cum arata noua moda a strazii!

 

 

 

In this article

Join the Conversation