"Cum sa am grija de copilul meu", cu Dana Nalbaru

686 0

Prima sectiune a DVD-ului, cea de sfaturi practice si demonstratii cu privire la ingrijirea mamei si a nou nascutului este organizata pe grupe de varsta si prezinta elemente specifice de ingrijire a copiilor in perioadele 0-3, 3-6, 6-9 si 9-12 luni.

Un asistent pediatru profesionist da curs intrebarilor Danei Nalbaru prin diverse demonstratii referitoare la ingrijirea corespunzatoare a copilului in perioada de viata cuprinsa intre 0 si 1 an. Informatiile generale sunt completate de sfaturi practice la problemele elementare ridicate de imbaiere, alaptare, infasare, dar si multe alte lucruri pe care fiecare parinte trebuie sa le cunoasca.

In cea de-a doua parte a DVD-ului, Dana Nalbaru este gazda unor medici specialisti din ginecologie, psihologie si pediatrie. Primelor intrebarilor, referitoare la perioada de sarcina si problemele ei, ii raspunde doctorul ginecolog Celus Tarpan, care aduce informatii si sfaturi utile pentru ingrijirea viitoarei mamei.

Despre activitatea si armonia in familie ne vorbeste doctoral psiholog Eliza Nicolaescu, atat din punct de vedere al profesinistului, cat si din punctul de vedere al unei proaspete mame. Expertul in psihologie adauga importanta rolului ambilor parinti in viata copilului.

Andreea Manda, doctor pediatru cu care Dana Nalbaru incheie seria interviurilor cu specialistii, se adreseaza actualelor si viitoarelor mame cu explicatii dintre cele mai variate legate de alimentatia copilului si diversificarea ei, alaptatul, camera copilului, cele mai des intalnite boli, dar si vaccinele necesare copiilor nou-nascuti.

In this article

Join the Conversation