Rac

432 0

Simti nevoia de siguranta in sanul familiei si iti place sa crezi ca esti indispensabila, asa ca incerci sa faci toate treburile casnice pentru a le arata celorlalti membri ca fara tine ar fi pierduti. Acest lucru este valabil si cand ai grija de cel mic, insa tine minte sa ii dai drumul din cand in cand, pentru ca daca tu faci totul in locul lui, el nu va invata niciodata cum sa se descurce.

De asemenea, incearca sa nu cazi in capcana tipica racilor, aceea a sufocarii copilului cu grija pe care i-o porti. Daca iti protejezi in mod exagerat puiutul, iti va fi foarte greu sa te desprinzi de el atunci cand va creste si va trebui sa faca fata singur realitatii. In fond, esti constienta ca acesta este ciclul vietii, nu?

Poate ca multi te considera demodata, insa pentru tine ritualurile si traditiile sunt sfinte. Obiceiurile si ceremoniile in familie te fac sa te simti implinita, mai ales in perioada sarbatorilor importante.

De altfel, aceasta pare sa fie ratiunea vietii tale, timpul petrecut alaturi de cei dragi, in caldura caminului tau, stare care iti confera o senzatie de continuitate, stabilitate si siguranta.

In this article

Join the Conversation