Rac

493 0

Daca stilul tau de viata sau al taticului este mai aventuros, atunci puiutul vostru va avea nevoie de un obiect pentru a se ancora in spatiul confortabil al caminului. Poate sa-si aleaga o paturica preferata sau o jucarie de plus care sa-i aminteasca de caldura patutului sau.

Traditiile si ritualurile se afla de asemenea in topul preferintelor pentru raci. O cina in familie sau o rutina inainte de culcare practicate cu regularitate ii vor da copilului un sentiment de siguranta. Cum acestia sunt din fire precauti si linistiti, o situatie neprevazuta, care creeaza haos i-ar putea coplesi pe micutii raci. Ca o marca a personalitatii lor dictata de astrologie, copiii din aceasta zodie vor alege o dupa-amiaza linistita in care incearca sa pregateasca prajituri decat o iesire in parcul de distractii.

Daca ii vei face cadou micutului tau o planta sau un animal de companie, va sti fara ezitare cum sa aiba grija de noul sau prieten. In schimb, iti va multumi aducand acasa catelusi abandonati sau porumbei raniti, asta pentru ca are o inima mare si compasiunea i se dezvolta o data cu varsta. Arata-i ca si tie iti pasa de aceste mici vietati, pentru ca siguranta emotionala este una dintre principalele necesitati ale racusorilor.

Sistemul digestiv al micutilor este destul de sensibil, asa ca este de preferat sa-i oferi o masa usoara si sanatoasa, decat una copioasa care i-ar putea da peste cap stomacul.

Nu in ultimul rand, racii au nevoie de intimitate. Intrucat reprezinta cea mai vulnerabila zodie din horoscop, se va retrage in spatiul sau personal ori de cate ori se va simti amenintat. Lasa-l sa se acomodeze in felul lui, iar dupa ce pare dispus sa iasa din cochilia lui, incurajeaza-l sa-si exteriorizeze sentimentele.

In this article

Join the Conversation