Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga o invitație la filmul: Fantastica aventură din Oz

2271 0

Din 14 iulie, ia-ţi familia şi hai în Fantastica Aventură din Oz. Râzi, distrează-te şi salvează Oraşul de Smarald alături de Dorothy, personaje noi şi prieteni de demult într-o animaţie 3D plină de umor, culoare şi optimism. Fantastică Aventură din Oz, o animaţie 3D de la producătorii seriei Snow Queen / Crăiasa Zăpezii, distribuită în cinematografele din România de Vertical Entertainment. Din 14 iulie numai la cinema.

Titlul original: Fantastic Journey to Oz

Gen: Animaţie, Familie

Regia: Vladimir Toropchin

Scenariul: Alexandr Boyarsky

Producători: Anton Zlatopolsky, Sergey Selyanov, Alexander Boyarsky

Distribuţia: TBA

Casa de producţie: Wizart Animation, Runaway-Luminosity Distribution

Limba: Română

Lansare în România: 14.07.2017

Wizart Animation aduce, din 14 iulie, pe marile ecrane cea mai nouă aventură magică din Oz, unde personajele cu care ne-am obişnuit deja – Leul, Omul de Tinichea şi Sperietoarea – vor face cunoştinţă cu o eroină neaşteptată.

Nepoata legendarei Dorothy găseşte din întâmplare pantofii fermecaţi, iar curiozitatea o trimite direct în Oz, chiar în momentul în care un vrăjitor malefic încearcă să pună stăpânire pe ţinut. Personajele clasice, alături de altele noi vor aduce culoare, optimism şi multă distracţie într-o poveste încântătoare.

Distribuită de Vertical Entertainment, animaţia rusească „Fantastica aventură din Oz” are premiera pe marile ecrane din 14 iulie, în varianta dublată în limba română.

 

Dorothy era o fetiţă că oricare altă, până când descoperă moştenirea incredibilă de la bunica ei şi totul se schimbă. Pantofiorii magici o poartă în ţinutul Oz, exact în momentul în care un vrăjitor malefic vrea să îl ia în stăpânire. Împreună cu Toto, Sperie-Ciori, Leul şi Omul de Tinichea, Dorothy va trebui să lupte pentru a salva Oraşul de Smarald şi astfel începe o aventură fantastică, plină de amuzament şi peripeţii extraordinare.

Răspunde la întrebarea de concurs şi poţi câştigă 3 invitaţii la animaţia 3D Fantastică Aventură din Oz;

Invitaţiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, de luni până vineri. Câştigătorii afişaţi pe site pot merge la film cu buletinul şi cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conţine perioada de valabilitate a invitaţiei.

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

Iulian Dogaru
Marius Burlacu
Mihaela Florentina

 

In this article