Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga o invitație la filmul NUT JOB 2: GOANA DUPA ALUNE

2230 0

Din 25 august, veverița Surly, șoricelul Buddy și prietenii lor blănoși își unesc forțele și își dau seama că nimic nu e imposibil când lucrezi în echipă. Mergi la cinema să vezi animația NUT JOB 2: GOANA DUPĂ ALUNE, dublată în limba română de CRBL, Adelina Pestrițu și mulți alții. NUT JOB 2: GOANA DUPĂ ALUNE, animație distribuită de Vertical Entertainment.

Din 25 august numai la cinema.

După ce au dat lovitura la magazinul cu alune, veveriţa Surly, Buddy, Andy şi celelalte vieţuitoare din Liberty Park se văd acum ameninţate de planurile primarului care vrea să înlocuiască colţul de natură din centrul oraşului cu un parc de distracţii zgomotos. Pentru a-şi salva căminul, animalele trebuie să ia rapid măsuri.

Răspunde la întrebarea de concurs şi poţi câştigă 3 invitaţii la NUT JOB 2: GOANA DUPĂ ALUNE, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Invitaţiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, de luni până vineri. Câştigătorii afişaţi pe site pot merge la film cu buletinul şi cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conţine perioada de valabilitate a invitaţiei.

Regulament

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

Perioada de înscriere: 23 – 29 august 2017
Extragerea câștigătorilor: 30 august 2017

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

Geanina Negrea
Monica Grigore
Roxana Mirela Vasile

In this article