Recomandare de film: #SELFIE

406 0

Acum 30 de ani urmaream "Liceeni", un film care s-a bucurat in acea perioada de un succes imens. Chiar si acum mai sunt inca nostalgici dupa seria care i-a avut protagonisti pe Stefan Banica Jr, Oana Sirbu, Mihai Constantin, Ion Caramitru, iar Tamara Buciuceanu-Botez mai este inca oprita pe strada si intrebata: "Ce mai faceti, profesoara Isoscel?"

Dar, de atunci, lucrurile s-au mai schimbat. Generatia liceenilor terorizati de Isoscel (profesoara de matematica interpretata de Tamara Buciuceanu), preocupata de performantele clasei este inlocuita, in zilele noastre, de generatia asa – numita Selfie.

#SELFIE, un film despre noua generatie

#SELFIE  este povestea a trei adolescente, absolvente de liceu, pentru care marea aventura a vietii lor incepe cu o escapada la mare. In loc sa stea acasa si sa invete pentru BAC, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) si Ana (Flavia Hojda) sunt hotarate sa se distreze si sa uite de responsabilitati in ultimele 2 zile dinainte de examenul maturitatii, iar asta inseamna sa incalce orice regula si sa faca tot ce le trece prin cap, fara sa tina cont de consecinte. Vor libertate, adrenalina si dragoste de-o vara, iar cei trei tineri pe care ii agata la mare par mai mult decat dispusi sa le ofere tot ce-si pot imagina.

Prin intermediul personajelor, filmul propune o incursiune in fenomenul selfie, redat succesiv pe intreaga derulare a actiunii, prin imortalizarea protagonistilor in diverse ipostaze, cu ajutorul telefoanelor mobile si postarea fotografiilor pe retelele de socializare.

Despre #SELFIE

,,#SELFIE este o comedie care se adreseaza in primul rand tinerei generatii. Am incercat sa aducem un suflu nou si cred ca am reusit sa facem un film fresh, cu o poveste in care tinerii sa se regaseasca”, spune Cristina Iacob, regizorul filmului. “In plus, imaginea filmului este una vie, iar coloana sonora semnata de Smiley este extrem de potrivita pentru ceea ce ne-am propus sa realizam cu #SELFIE.”

Distributie
Filmul #SELFIE marcheaza debutul regizoral al Cristinei Iacob in lungmetraj si aduce pe marile ecrane o distributie tanara, energica si extrem de talentata, avandu-i in rolurile principale pe: Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan si Alexandru Calin. Din film nu lipsesc nici actorii consacrati. Razvan Vasilescu, Alina Chivulescu, Razvan Fodor, Carmen Tanase si Florin Calinescu sunt doar cateva dintre numele mari carora le-au fost rezervate partituri centrale.

#SELFIE este o productie MediaPro Pictures, o companie MediaPro Entertainment Romania si ZAZU Film, distribuita in cinematografe de ZAZU Film.

In this article

Join the Conversation