Redu la jumatate riscul de a contacta o raceala!

408 0

Din vremuri indepartate, pamantul a fost binecuvantat si oamenii au cunoscut darurile naturii si puterile lor benefice. Este timpul sa ne intoarcem catre natura si sa ne bucuram in fiecare zi de portia de sanatate, pe care aceasta ne-o ofera!

Ozone Natural a ales sa conserve aceste minunate daruri ale naturii si lanseaza noi game de produse fitoterapeutice ce sunt intotdeauna un ajutor pretios în profilaxia bolilor, precum si excelenti adjuvanti in terapia medicamentoasã.

Unicitatea produselor Ozone Natural este data de modul de fabricatie a extractelor vegetale din plante proaspete. Prin renuntarea la procesul de uscare si prin prelucrarea imediata a plantei proaspete (maxim 30 min), se pastreaza nealterat fitocomplexul ce da puterea vindecatoare a produsului.

La baza sanatatii se afla sistemul imunitar, format din miliarde de celule. Mai mult ca oricand, in aceasta perioada avem nevoie de un sistem imunitar puternic, pentru a ne putea feri de raceli si de viroze. Si cum ingredientele naturale, traditionale functioneaza cel mai bine in aceste cazuri, Ozone Natural lanseaza 2 game de produse pe baza de Echinacea purpurea, destinate cresterii IMUNITATII precum si combaterii RACELII SI GRIPEI.

Exista studii ce dovedesc efectul benefic al Echinacea purpurea: s-a constatat ca, la persoanele care folosesc constant aceasta planta, incidenta aparitiei gripei poate scadea cu aproximativ 50%.

Cuprinde produse destinate atat celor mici cat si celor mari, pe baza de suc de Echinacea purpurea, zinc (mineralul imunitatii) si vitamina C naturala.

Acestea stimuleaza in mod natural imunitatea, ajutand organismul sa se protejeze in perioadele cu risc crescut de aparitie a infectiilor gripale si respiratorii, crescand rezistenta organismului. Totodata, asigură protecţia antigripală, reduc numărul şi durata infecţiilor respiratorii si grăbesc recuperarea în cazul administrării în stările de convalescenţă.

Gama IMUNOREZISTAN cu 2 produse IMUNOREZISTAN FORTE si IMUNOREZISTAN JUNIOR asociaza efectul imunostimulator dat de Echinacea purpurea cu actiunea antiinflamatoare data de Eupatorium perfoliatum si cu actiunea tonica si antiastenica data de Ginseng. Imunorezistan sustine refacerea si revitalizarea organismului slabit in timpul infectiilor respiratorii si/sau bacteriene. Reduce durata de vindecare cu circa 2 zile.

Ozone Natural iti prescrie reteta sanatatii pure si si iti ofera cea mai naturala alegere direct din trusa naturii!

Produsele sunt disponibile in toate farmaciile din tara si au urmatoarele preturi recomandate:

  • IMUNOGRIP solutie 50 ML – 12,3 RON
  • IMUNOGRIP capsule – 19 RON
  • IMUNOGRIP JUNIOR sirop 100ml – 26,11 RON I
  • MUNOGRIP + zinc si vitamina C 50 ml – 13.67 RON
  • IMUNOREZISTAN Forte 50 ML – 14.18 RON
  • IMUNOREZISTAN Junior 100 ML – 26.11 RON

In this article

Join the Conversation