Regulament de utilizare a forumului

274 0

1. Pentru a posta in forum este obligatorie inregistrarea pe site. Un membru al forumului poate avea un singur utilizator. Daca nu se respecta acest lucru i se vor sterge conturile.

2. La inscriere trebuie sa aveti o adresa de e-mail valida.

3. ID-urile deja alese nu se mai pot schimba. Exceptie fac cazurile in care deja a fost ales un id care contine numele si prenumele persoanei respective.
Inainte de a deschide un topic nou, verificati daca subiectul respectiv a mai fost discutat (folositi cautarea din site). Daca deschideti un topic nou, dati-i un titlu cat mai sugestiv.

4. Limba folosita pe acest forum este romana.

5. Incercati sa nu faceti abuz de scrierea cu majuscule.

6. Nu se admite folosirea de catre membri a unui limbaj vulgar, obscen sau discriminator in ceea ce priveste religia, sexul, etc. Nu se accepta sa fie jigniti sau atacati membrii forumului doar pentru ca nu impartasesc o anumita parere. Daca un utilizator incalca aceste reguli, administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a-i restrictionat accesul la forum.

7. Fiecare membru al forum-ului este responsabil de continutul mesajelor sale. In acest sens, proprietarul site-ului nu isi asuma raspunderea privind opiniile membrilor si nici nu raspunde de reclama negativa/pozitiva care apare pe forum.

8. Mesajele scrise pe site si pozele postate devin proprietatea Mami.ro. Membrii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.

9. Mami.ro isi rezerva dreptul de a selecta membrii pornind de la principii care se bazeaza pe calitate, ci nu pe cantitate.

10. Nu se admit in forum mesaje care contin reclame explicite la site-uri, forum-uri,firme sau de orice alta natura.

11. Nu se admite folosirea mesajelor din forum pentru promovarea serviciilor. Pentru a publica mesaje publicitare pe www.mami.ro, va rugam sa folositi formularul din pagina de contact.

12. Puteti publica adese de email in mesaje, dar pe raspunderea voastra. Site-ul mami.ro nu este responsabil pentru eventualele probleme pe care le puteti intampina in urma publicarii adresei de email pe forum.

13. Va rugam sa nu publicati link-uri catre site-uri concurente. Administratorul site-ului isi rezerva dreptul sa le stearga.

14. Mesajele care nu respecta acest regulament pot fi editate/sterse de catre administratorul site-ului.

15. Administratorul/ moderatorii pot decide stergerea/ editarea mesajelor precum si „blocarea” userilor. Deciziile acestora nu pot fi influentate de membrii forumului.

16. User-ii pot da o singura data informatii referitoare la anumite produse si firme, numai daca acestea se refera strict la subiectul respectiv si daca au fost cerute. Orice alta postare similara va putea fi stearsa de catre administrator.

17. Moderatorii pot propune stergerea, mutarea sau modificarea oricarui subiect sau reclama care nu contine informatii ajutatoare referitoare la subiectul discutat fara a fi nevoiti sa dea explicatii in mod public.

18. Daca moderatorii si administratorul considera ca anumite mesaje contin reclama, pot posta un mesaj de atentionare sau pot proceda la stergerea imediata a respectivului mesaj.

19. In cazul in care publicati un articol/extras dintr-un articol sau orice text care nu va apartine, va rugam sa obtineti acorsul prealabil al autorului sau sa indicati sursa.

20. Nu se admite inregistrarea pe forum cu un nume care sa reprezinte reclama la propriile produse, site-uri sau firme. In aceste cazuri, administratorul isi rezerva dreptuil de a sterge numele prespectiv.

21. Mami.ro isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu sunt de interes sau care creaza tensiune si dezacord in cadrul comunitatii. De asemenea Mami.ro nu este obligata sa dea explicatii publice in legatura cu deciziile luate de catre moderatori sau administrator.

22. Mesajele conflictuale sau potential generatoare de conflicte in cadrul comunitatii sau subiectele care nu prezinta un interes general in forum pot fi sterse/editate de catre administrator/moderatori prin autosesizare sau la solicitarea scrisa a tertilor trimisa prin email, fax sau posta catre Sanoma Hearst Romania, departamentul New Media. Adminsitratorul site-ului nu este obligat sa stearga/editeze mesajele in cauza, daca ele nu contravin prezentului regulament.

23. Prin acceptul dumneavoastra de a utiliza forumul mami.ro, se intelege ca ati citit si acceptat integral prezentul regulament.

24. Regulamentul poate fi modificat oricand de catre moderatori sau administrator fara a fi necesar sa fie anuntati toti membrii. Fiecare membru isi asuma obligatia de a reciti periodic acest regulament.

25. Pentru orice nelamuriri, probleme sau reclamatii la adresa forumului sau a deciziilor luate de catre administrator, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact. Va rugam sa evitati sa postati pe forum acest tip de nemultumiri. Acestea vor fi sterse.

In this article

Join the Conversation