Relatiile sexuale dupa nastere

387 0

Raspuns:

Chiar daca nu ati trecut printr-o perioada de depresie, exista probabil lucruri care v-au preocupat si poate chiar speriat in timpul sarcinii si poate dupa nastere. Cred ca fiecare femeie isi face probleme legate de cum va arata, cum va fi viata ei si mai ales cum sa faca sa evite ceea ce spuneati legat de schimbarile aparute odata cu copilul.

Eforturile dvs cred ca sunt prea mari. Ati nascut doar de 2 luni si spuneti ca ati slabit enorm de mult. Poate ati fost ingrijorata atunci cand ati vayut cat de mult ati luat in greutate si acum va supuneti nunei presiuni prea mari.

E o perioada de schimbari, dar acestea nu trebuie sa fie neaparat rele, evitati previziunile pesimiste, negative. Incercati sa nu mai puneti presiune pe sotul dvs sa va dea un raspuns, poate fara sa vreti il presati sa va spuna ceea ce vreti sa auziti, adica lucruri rele despre fizicul dvs. Mai aveti rabdare. Faceti ceva pt dvs. Faceti o activitate care sa va relaxeze. Daca va concentrati doar pe problema activitatii sexuale nu faceti decat sa o amplificati.

Sunteti extrem de tanara, fiti sigura de senzualitatea dvs si afisati-o fara insa a cere mereu dovezi ca ceilalti remarca. Aveti rabdare nimic nu e definitiv. Si nu orice problema se rezolva cu divort. Relatia dvs se va construi si consolida in timp, veti reusi sa va adaptati ritmurile si sa vedeti lucrurile in perspectiva nu doar aici si acum.

Mult succes!

In this article

Join the Conversation