Reţeta veche de 2500 de ani care vindecă aproape orice boală

503 0

Remediul este cunoscut in lumea intreaga ca fiind ‘tratamentul miraculos’ pentru intinerirea si buna functionare a intregului organism.

Veche de 2.500 de ani, are urmatoarele beneficii: previne si vindeca ischemia, hipertensiunea, sinuzita, boli pulmonare. Elimina grasimea in surplus din organism si creste nivelul de calciu; vindeca reumatismul,
atritele siosteoatritele; previne si vindeca atacul de cord, ulcerele stomacale, gastritele, hemoroizii, durerile de cap.

Este, de asemenea, foarte eficienta in cazul hipertensiunii si problemelor de circulatie sangvina. Curata vasele de sange, previne arteroscleroza si dizolva cheagurile de sange. Imbunatateste vederea si auzul. Imbunatateste activitatea sistemului imunitar, marind rezistenta la infectii. Scade colesterolul. Vindeca impotenta. Imbunatateste metabolismul si te ajuta sa slabesti.

Reteta nu poate fi repetata decat o data la 5 ani. Desi s-a demonstrat ca acest medicament natural nu are contraindicatii sau efecte adverse, totusi, cei care au probleme cu stomacul, sau au un stomac iritabil, ar
trebui sa fie atenti.

Modul de preparare pe RomâniaTV.net.
 

In this article

Join the Conversation