Acadele din ciocolata

1247 0

Ingrediente: 100 g ciocolata cu lapte, 50 ml lapte, 1 banana, 10 piscoturi sau biscuiti,

Pentru decor: 100 g ciocolata cu lapte, 100 g ciocolata alba, 2 linguri serbet de zmeura

Mod de preparare

Topeste ciocolata la Bain-Marie impreuna cu laptele. Separat, paseaza banana cu furculita. Adauga piscoturile sau biscuitii zdrobiti. Toarna treptat ciocolata topita si amesteca usor. Lasa compozitia sa se racoreasca, dupa care modeleaza bomboanele.

La capete infige cate un betisor din plastic (se gasesc in supermarket). Lasa-le la rece aproximativ o ora. Dupa ce s-au intarit, trece-le fie prin ciocolata alba sau cu lapte, topita la bain-marie, fie prin serbet.

Pentru decor mai poti folosi bombonele, fulgi de migdale sau alune macinate.

Citeste mai multe retete de Paste pe eCuisine.ro

In this article

Join the Conversation