Alba ca zapada din New York

633 0

Se aseaza hartie de copt pe fundul unei tavi rotunde si se incinge cuptorul foarte bine Pentru a pregati blatul se topeste untul intr-o cratita, dupa care se ia de pe foc si se amesteca cu biscuitii sfaramati si zaharul pana compozitia devine omogena.Se pune amestecul obtinut pe fundul tavii si se preseaza bine.Amestecul se tine 10 minute la cuptor si se raceste apoi. Se pune branza dulce intr-un castron si se amesteca cu mixerul la viteza mica. Se adauga treptat zaharul, faina, putina sare.Se adauga treptat vanilia si sucul de lamaie. Totul se amesteca cu mixerul, pana se omogenizeaza.Se toarna umplutura in tava peste blatul de biscuiti si se pune la foc, 25 minute; Se scoate si se da la racit.Se prepara prin amestecare toppingul si se toarna peste prajitura. Se acopera prajitura cu folie de aluminiu si se da la frigider, cca 8 ore.A doua zi se taie felii si se serveste.


In this article

Join the Conversation