Bors de miel

282 0

Cum procedezi:

1. Spala bine capul si sira mielului si pune-le la fiert in apa cu sare. Nu uita sa spumezi de cate ori e nevoie.

2. Curata si taie marunt morcovul, radacina de patrunjel, ceapa si telina.

3. Pune acum legumele taiate in oala si lasa totul la fiert. Poti pune si orezul spalat bine in prealabil.

4. Cand carnea e aproape fiarta, adauga borsul clocotit si mai lasa sa dea 2-3 clocote.

5. La final, pune patrunjelul si leusteanul tocate, acopera si trage de pe foc.

6. Dupa gust, poti drege borsul cu cele 2 galbenusuri si smantana. Apoi adauga 2 linguri cu bulion.

Sugestie: Cap a la grec

Cand a fiert, scoti capul si-l pui separat. Faci un mujdei de usturoi verde, dintr-o legatura de usturoi, cu tot cu frunze, tocat bine si apa. Servesti capul de miel cu mujdei si, eventual, iaurt.

In this article

Join the Conversation